Σπύρος Χατζηαγγελάκης σε δημοσιογράφο: «Από μικρός ήθελα ένα παιδί, ενδιαφέρεσαι;»

Το βράδυ της Τετάρτης 10 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Άθικτοι» στο θέατρο Ακάδημος στην οποία πρωταγωνιστεί και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης. (δες εδώ τις φωτογραφίες του TLIFE από την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης)

Οι τηλεοπτικές κάμερες ήταν εκεί και απέσπασαν δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές της παράστασης μεταξύ αυτών και του Σπύρου Χατζηαγγελάκη ο οποίος παραδέχτηκε πως από μικρός ήθελε να κάνει τη δική του οικογένεια, η απάντηση όμως στο σχόλιο δημοσιογράφου που του είπε πως όταν θέλουμε κάτι πολύ το πετυχαίνουμε ήταν απολαυστική.

«Βλέπω τους φίλους μου που έχουν παιδιά και καταλαβαίνω από το παιδί τους που έχει γίνει πέντε χρονών ας πούμε, και λέω «έχει 5-6 χρόνια που γέννησε η τάδε;». Εγώ τι έκανα αυτά τα έξι χρόνια; Πήγαινα σε πρόβες, πήγαινα σε γυρίσματα…Από πολύ μικρός θα ήθελα παιδί, θα ήμουν πολύ καλός» είπε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης με τη δημοσιογράφο να σχολιάζει: «Ό,τι θέλουμε συνήθως το πετυχαίνουμε».

Το σχόλιο αυτό ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης δεν το άφησε να πέσει κάτω και απάντησε λέγοντας: «Ενδιαφέρεσαι;» κάνοντας τους πάντες να ξεσπάσουν σε γέλια.

Read More

And More