Σπυρούλα Κάϊζερ: Ο λόγος που δεν περίμενε να αποχωρήσει, η σχέση της με τις “FF” και η μπηχτή για την Κωνσταντίνα [video]

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε, το πρωί της Τρίτης, η Σπυρούλα Κάϊζερ, λίγες ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου με την αποχώρησή της από το GNTM. H 24χρονη καλλονή μίλησε στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη για την εμπειρία της στο reality μόδας του STAR και έκανε αποκαλύψεις.

«Χθες δεν περίμενα καθόλου να φύγω εγώ, αλλά η Άννα. Γιατί από τη στιγμή που σου λένε πως είσαι influencer πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό. Αυτό το διαφορετικό το είχα κάνει εγώ. Αντιθέτως η Άννα πήγε πιο safe. Δεν περίμενα καθόλου να φύγω…», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στις πολυσυζητημένες “FF” και την αγκαλιά που της έκανε η Κάτια, δήλωσε: «Με τις FF ήθελα να κρατάω τις ισορροπίες. Είμαι της άποψης πως αν δίνεις αγάπη, παίρνεις αγάπη. Αυτό το εισέπραξα από τις FF, δεν είχα κανένα πρόβλημα μαζί τους. Το πρόβλημά μου ήταν πώς δεν μιλούσαν καλά στα υπόλοιπα κορίτσια που ήταν φίλες μου. Θεωρώ ότι η αντίδραση της Κάτιας ήταν αληθινή…».

Τέλος, σχετικά με την Κωνσταντίνα και το γεγονός ότι τελευταία έχει προσεγγίσει τις FF, σχολίασε: «Είναι λίγο παράξενος χαρακτήρας. Πρέπει να βρεις το κουμπί της για να συγκατοικήσεις… Είναι κλειστή, είναι ιδιαίτερος χαρακτήρας…».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Η Σπυρούλα δεν μάσησε τα λόγια της και μίλησε ανοιχτά για όλα!

Read More

And More