Σρόιτερ – Αιγινίτη: Γάμος στη Σαντορίνη! Το TL!fe ήταν εκεί.

20:00 Οι καλεσμένοι και το ζευγάρι κατευθύνονται στο beach bar όπου θα πραγματοποιηθεί το party του γάμου, κάτω από την παραλία που έγινε η τελετή.

Ανάμεσα στους καλεσμένους είναι η Νόνη Δούνια, η Ρέα Τουτουτζή, η Κάλλι Τσιλίδου με τον σύντροφό της Στέφανο Δάνδολο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον αγαπημένο της, η Έλενα Παπαβασιλείου, ο Θανάσης Πάτρας με τη σύζυγό του και ο Δήμος Βερύκιος.

18:30 Η Δήμητρα Αιγινίτη και ο Αντώνης Σρόιτερ δίνει όρκους πίστης και αιώνιας αγάπης ανάμεσα σε στενούς συγγενείς και φίλους. Το ζευγάρι έφτασε με τζιπ και δεν τήρησαν το έθιμο που θέλει τη νύφη και τον γαμπρό να μη συναντιούνται πριν τον γάμο.

Η Σαντορίνη είχε μαγέψει την Δήμητρα Αιγινίτη από την πρώτη φορά που την επισκέφτηκε! Εκεί, έχει περάσει πολλές όμορφες στιγμές της ζωής της, ενώ τα τελευταία χρόνια συνηθίζει να περνά τα καλοκαίρια της είτε με τις φίλες, είτε με τον σύντροφό της. Αυτός είναι και ο λόγος που η Δήμητρα αποφάσισε να γίνει εκεί ο θρησκευτικός τους γάμος. Όπως ήταν φυσικό ο Αντώνης δεν θα μπορούσε να της χαλάσει χατίρι και σήμερα το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Μάρκου, που βρίσκεται στο Ημεροβίγλι.

Οι λεπτομέρειες του γάμου

Η θέα από τον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, βλέπει στο απέραντο γαλάζιο. Όσο για τον στολισμό; Θα είναι απλός και λιτός και όπως είναι φυσικό θα έχει νησιώτικο χαρακτήρα. Η Δήμητρα άλλωστε φρόντισε από πολύ νωρίς να είναι όλα έτοιμα για μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της. Χαρακτηριστική λεπτομέρεια είναι τα προσκλητήρια γραμμένα σε πάπυρο που μοιραστήκαν μέσα σε ένα γυάλινο μπουκαλάκι με άμμο και κοχύλια και κλείνει με ένα φελλό και γαλανόλευκα σχοινιά.

Το ίδιο πρωτότυπο ήταν και το κείμενο της πρόσκλησης το ζευγάρι αφού λόγω της δημοσιογραφικής τους ιδιότητας απάντησαν για τις λεπτομέρειες του γάμου με τα πέντε ερωτήματα της δημοσιογραφίας. Ποιος, που, πότε, τι και γιατί!

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι ο κολλητός φίλος του Αντώνη, Κώστας Τσεκούρας και δυο φίλες της νύφης, Μαριελίνα Μελά και Πόλυ Οράν. Ενώ, για παρανυφάκι θα έχει ένα μικρό κοριτσάκι την Αναστασία. Το νυφικό της θα είναι ένα λιτό λευκό φόρεμα, το οποίο αφαιρώντας την φούστα του θα φοράει και στο party που θα κάνει μετά τον γάμο. Το στυλ στα μαλλιά της θα είναι wet look.

Αντί για δεξίωση, το ζευγάρι θα κάνει ένα μεγάλο party στο beach bar “WET stories” που βρίσκεται στην παραλία του Περίβολου. Όλοι οι φίλοι και πολλοί από τους συνεργάτες του ζευγαριού, θα είναι εκεί για να μοιραστούν την χαρά τους και να διασκεδάσουν στην παραλία μέχρι το πρωί! Εκεί, θα είναι και το TL!fe για να σου περιγράψει όλα όσα συμβαίνουν!

Το love story της Δήμητρας και του Αντώνη

Η σχέση του Αντώνη Σρόιτερ και της Δήμητρας Αιγινίτη ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 2006 και η πρόταση γάμου έγινε τα Χριστούγεννα του 2007, σε ένα ταξίδι που έκαναν στην Λαπωνία. Ο δημοσιογράφος θεώρησε ιδανικό το μέρος, αφού δεν ήθελε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του με τον κλασσικό τρόπο. Παρόλα αυτά η πρώτη τους γνωριμία δεν έδειχνε ότι θα γενηθεί ένας μεγάλος έρωτας. “Γνωριστήκαμε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, εγώ ήμουν συντάκτρια και εκείνος αρχισυντάκτης μου”, αναφέρει η Δήμητρα και συμπληρώνει: “Υπήρχε αντιπάθεια στην αρχή. Δεν ξέρω γιατί αλλά με κοιτούσε περίεργα”, έχει αναφέρει σε παλιότερη συνέντευξή της η Δήμητρα.

Το ταξίδι του μέλιτος και το bachelor

O Αντώνης Σρόιτερ βρέθηκε λίγες μέρες πριν τον γάμο να απολαμβάνει στιγμές ελευθερίας μαζί με τους κολλητούς του φίλους στο νησί των ανέμων. δεν είχε πρόγραμματίσει να κάνει κάποιο bachelor, απλά έριξαν την ιδέα οι φίλοι του και βρέθηκαν στην Μύκονο με το φουσκωτό για ένα 24ωρο. Όσον αφορά το ταξίδι του μέλιτος του ζευγαριού, περιλαμβάνει ξεκούραση λίγες μέρες στη Σαντορίνη κι έπειτα άλλο ένα από τα αγαπημένα τους ταξίδια με το φουσκωτό στα νησιά του Αιγαίου.

Read More

And More