Στ. Γιαμπουρά στο ΤLIFE:”Όσο πιο πολλά δίνεις, τόσο λιγότερα παίρνεις”!

Για τη συμμετοχή της στη νέα ταινία του Όμηρου Ευστρατιάδη “Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα”, που θα πρωταγωνιστήσει, τα σχέδια της για το μέλλον, τους άντρες και τις διακοπές της, μίλησε στο TLIFE η Στέλλα Γιαμπουρά.

Το γνωστό-μοντέλο ηθοποιός είπε πως είναι πολύ χαρούμενη που θα συμμετέχει στην ταινία και δήλωσε πως χάρηκε διπλά όταν έμαθε πως θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Στέλλα ανέφερε πως αρχικά ο πρωταγωνιστικός ρόλος είχε δοθεί στην Σοφία Καρβέλα και πως εκείνη θα έκανε μια από τις μαθήτριες, αλλά εξαιτίας κάποιων επαγγελματικών υποχρεώσεων η Σοφία αποχώρησε και τη θέση της πήρε η Στέλλα Γιαμπουρά.

Η Στέλλα μας ενημέρωσε πως τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ξεκινήσει και ανέφερε ότι το κλίμα είναι ιδιαίτερα καλό. ‘Είμαι πολύ χαρούμενη και όλα είναι καλά. Χαίρομαι που συνεργάζομαι και με άλλους νέους ηθοποιούς”, σημειώνει.

Η ίδια αναφέρει πως γενικά η ανταπόκριση του κόσμου είναι καλή και παρόλο που την σταματούν στο δρόμο, θεωρεί ότι οι αντιδράσεις του κοινού δεν είναι ιδιαίτερα ακραίες. “Δεν είμαι και η Ρούλα Κορομηλά για να με σταματούν όλοι στο δρόμο”, είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, σε μια περίοδο που οι σχέσεις είναι δύσκολες, η ίδια λέει πως ψάχνει έναν άντρα ειλικρινή που να την αγαπά. Ενώ, αποκαλύπτει πως δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ψέματα. “Όσο πιο πολλά δίνεις, τόσο λιγότερα παίρνεις”, λέει η Στέλλα, η οποία αναφέρει πως σε γενικές γραμμές είναι πολύ προσιτή και δέχεται το φλέρτ των αντρών.

Όσον αφορά τη μόδα των ριάλιτι εκπομπών η ίδια λέει: “Δεν θα πήγαινε ποτέ σε reality”, ξεκαθαρίζοντας πως δεν απαξιώνει αυτούς που επιλέγουν το συγκεκριμένο τρόπο για να προβληθούν.

Τέλος, για τα καλοκαιρινά της σχέδια, η Στέλλα αποκάλυψε πως μόλις τελειώσουν τα γυρίσματα της ταινίας θα πάει στην Κέρκυρα για να κάνει διακοπές και να ξεκουραστεί.

Read More

And More