Στ. Τσιμτσιλή: Οι ευχές της στο TLIFE και τα πρώτα Χριστούγεννα περιμένοντας το μωρό!

Τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της διανύει η Σταματίνα Τσιμτσιλή και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η γνωστή παρουσιάστρια που είχε μοιραστεί μαζί μας από τους πρώτους μήνες του γάμου της με τον Θέμη Σοφό, την επιθυμία τους να αποκτήσουν ένα μωράκι, βλέπει το όνειρό της σιγά σιγά να πραγματοποιείται.

Εξάλλου, με δυο βαφτιστήρια (τον γιο της Μαρία Φραγκάκη και την κόρη της Όλγας Λαφαζάνη), αλλά και τα ανήψια της που υπεραγαπά, η Σταματίνα φαίνεται πως έχει κάνει τις πρώτες πρόβες για να γίνει μανούλα.
Το TLIFE επικοινώνησε μαζί της για να μας δώσει τις ευχές της για τις φετινές γιορτές και να μας πει πώς θα περάσει τα φετινά Χριστούγεννα με τους αγαπημένους της. Και ασφαλώς δεν μπορούσαμε να μην την ρωτήσουμε και για το μωράκι που περιμένει…

Πώς θα περάσετε φέτος τα Χριστούγεννα;

“Φέτος θα περάσουμε τα Χριστούγεννα οικογενειακά με τον Θέμη και τους φίλους μας. Λόγω της κρίσης δεν υπάρχει μεγάλη όρεξη για ξενύχτια, οπότε θα κάνουμε γιορτές στο σπίτι με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα”.

/

Μιλώντας για τις γιορτές, δεν μπορώ να μην σε ρωτήσω πώς νιώθεις φέτος που θα περάσεις τα Χριστούγεννα περιμένοντας το μωράκι σου;

“Όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη ένιωσα πολύ χαρούμενη και ευλογημένη. Με τον Θέμη θέλαμε πολύ ένα μωράκι και να σου πω την αλήθεια είναι κάτι πολύ ξεχωριστό που το συνειδητοποιείς κάθε μέρα όλο και περισσότερο. Ο Θέμης χάρηκε πάρα πολύ όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη. Είναι πολύ προστατευτικός μαζί μου, με φροντίζει πολύ και συνεχώς μου δίνει να τρώω. Για να είμαι ειλικρινής και οι δικοί μου άνθρωποι, όταν έμαθαν πως περιμένω μωράκι μου φέρνουν συνέχεια να φαγητά”.

/

Μέχρι στιγμής έχεις εύκολη εγκυμοσύνη;
“Δόξα τω Θεώ έχω εύκολη εγκυμοσύνη και μέχρι στιγμής όλα κυλούν ομαλά. Εξακολουθώ να δουλεύω, αλλά προσέχω πολύ περισσότερο. Προσέχω να μην κουράζομαι πολύ, κάνω λιγότερα πράγματα και τρώω καλά. Εξάλλου, όλοι με φροντίζουν πολύ και δεν με αφήνουν να αγχώνομαι για τίποτα”.

/

Έχεις γενικότερα λιγούρες, λόγω εγκυμοσύνης;
“Δεν έχω ιδιαίτερες λιγούρες, ούτε μου έχει μυρίσει κάτι τόσο έντονα ώστε να πω ότι θέλω να φάω τώρα αυτό. Έχει τύχει μόνο κάποιες φορές, όταν έρχεται η ώρα του φαγητού να σκεφτώ και να πω γιατί δεν τρώμε αυτό ή να επιθυμήσω κάτι”.
Πόσα κιλά έχεις πάρει μέχρι στιγμής;
“Τώρα είμαι 4,5 μηνών έγκυος, πλησιάζω τους 5 και έχω πάρει περίπου 4,5 κιλά, αλλά δεν το σκέφτομαι ιδιαίτερα… Αυτήν την περίοδο είπα ότι θα αφήσω για λίγο στην άκρη τη γυμναστική και τη διατροφή και θα το απολαύσω αυτό που ζω. Δεν θα γίνουν υπερβολές, απλώς θέλω να ζήσω την εγκυμοσύνη, χωρίς άγχος για τα κιλά που θα πάρω”.

/

Μάθαμε πως το μωράκι θα είναι κοριτσάκι; Εσύ ήθελες κορίτσι ή αγόρι;

“Με όλα αυτά που γίνονται γύρω μας, νοιώθω πως είναι ύβρις το να επιλέγω αν θέλω κοριτσάκι ή αγοράκι. Αυτό που θέλουμε είναι να έρθει ένα γερό μωράκι για να ολοκληρώσει την ευτυχία μας”.

/

Ποια είναι η ευχή σου για τη φετινή χρονιά;

“Εύχομαι η φετινή χρονιά να μας φέρει πιο χαμογελαστά πρόσωπα και αισιοδοξία στη ζωή μας!”
Εμείς να τους ευχηθούμε με το καλό να έλθει το μωρό τους!

Read More

And More