Στα Backstage του νέου νideo clip του Ν. Οικονομόπουλου!

Ο Νίκος Οικονομόπουλος οπτικοποίησε το πρώτο single από το νέο του album «Θα ΄μαι εδώ», που κυκλοφορεί τη Δευτέρα 12/12 από την ΕΜΙ. Το «Και τι έγινε», που ήδη έχει σκαρφαλώσει στις πρώτες θέσεις των ραδιοφωνικών charts, είναι η πρώτη δισκογραφική συνύπαρξη του Νίκου με τον Φοίβο.

Την σκηνοθεσία του κλιπ και τη φωτογράφηση του εξωφύλλου του cd ανάλαβε ο Κωνσταντίνος Ρήγος. Τα γυρίσματα έγιναν στο Παλιό Βυρσοδεψείο στο Βοτανικό και κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες. Σύμφωνα με το concept του βίντεοκλιπ, ο Νίκος Οικονομόπουλος αναζητά σε έναν εγκαταλελειμμένο χώρο το φάντασμα μίας κοπέλας. Παρά το κρύο και τις πολλές ώρες των γυρισμάτων ο Νίκος έδειξε απόλυτο επαγγελματισμό και συνεργάστηκε άψογα με τον σκηνοθέτη και το team του. Τα ρούχα του επιμελήθηκε η Άννα Ζαζιά.

Το «Θα ‘μαι εδώ» η δεύτερη δισκογραφική του δουλειά με την ΕΜΙ περιέχει 14 τραγούδια των Φοίβου, Valentino, Χριστόδουλου Σιγανού, Γιώργου Σαμπάνη, Ελένης Γιαννατσούλια, Χρυσοβέργη, Γιατρά και άλλων. Εκτός από το «Και τι έγινε», ένα δεύτερο τραγούδι, το «Καλή καρδιά» των Valentino – Σιγανού έχει ήδη γίνει ραδιοφωνική επιτυχία.

Read More

And More