Στα Backstage του νέου video clip του NiVo με την Ε. Σπανού!

Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του νέου video clip των Goin’ Through για το τραγούδι «Κάτι Μοναδικό». Τη σκηνοθεσία του εντυπωσιακού video clip που περιγράφει μια ιστορία δράσης, τις σκληρές συγκρούσεις ανάμεσα σε συμμορίες του υποκόσμου και τους γκάνγκστερ που ελέγχουν τη νύχτα, είχαν αναλάβει οι μετρ του σύγχρονου νουάρ ύφους Δημήτρης Πλατανιάς και Γιάννης Παπαδάκος.

Στα γυρίσματα, που διήρκεσαν δυο ολόκληρες μέρες και νύχτες και έγιναν σε ξενοδοχείο στη Συγγρού και σε αίθουσα erotic show στην Αχαρνών, συμμετείχαν σε cameo ρόλους –εκτός από την Ελισάβετ Σπανού που συνεργάστηκε και στο single- οι Dj Vox και ο δημοσιογράφος Νάσος Γουμενίδης.

To νέο single των Goin’ Through «Κάτι μοναδικό», που έχει ήδη ανέβει πολύ ψηλά στα ραδιοφωνικά charts, είναι σε μουσική και στίχους των Μιχάλη Παπαθανασίου – Νίκου “Nivo” Βουρλιώτη και Βαγγέλη “Dj Rico” Σερίφη και παραγωγή από τους Goin’ Through.

Το τραγούδι «Κάτι μοναδικό» θα περιέχεται στο πολυαναμενόμενο καινούργιο άλμπουμ των Goin’ Through που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο από τη Universal Music

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More