Στα δικαστήρια γνωστοί γιατροί – Χορήγησαν φάρμακα που σκότωσαν τον Michael Jackson

Ήταν γνωστή η σωματική εξάντληση του ενός και μοναδικού, Michael Jackson, ύστερα από τις εξουθενωτικές πρόβες και την 50ήμερη περιοδεία του, για το ”This is it”, κατά την οποία έμεινε άυπνος!

Η μάχη του λοιπόν, με τη δυσκολία του να κοιμηθεί το βράδυ, μόλις είχε ξεκινήσει… Μετά το ντους που απολάμβανε το βράδυ, ξάπλωνε στο κρεβάτι και ζητούσε να του φέρουν το ”milk” του, που δεν ήταν άλλο από ένα πολύ ισχυρό φάρμακο που έπαιρνε για να μπορεί να κοιμάται.

Ο ποπ σταρ είχε ονομάσει τα χάπια αυτά, γάλα, γιατί υποτίθεται ότι το συγκεκριμένο προϊόν το πίνουμε το βράδυ για να χαλαρώσουμε και να κοιμηθούμε… Και τότε ο Michael θεωρούσε πως το συγκεκριμένο φάρμακο ήταν η σανίδα σωτηρίας του, αλλά στις 25 Ιουνίου 2009 αποτέλεσε το ”φίλτρο θανάτου” του βασιλιά της ποπ μουσικής σκηνής.

Όπως διαβάσαμε στην Daily Mail, ο τρόπος με τον οποίο μεγάλες ποσότητες αυτού του φαρμάκου βρέθηκαν στο αρχοντικό του Jackson είναι άγνωστος, μιας και το συγκεκριμένο χορηγείται μόνο στα νοσοκομεία. Αυτό είναι και το κεντρικό θέμα των δικών που θα ξεκινήσουν αυτή την Τρίτη.

Καταθέσεις πρόκειται μάλιστα, να δώσουν ο προσωπικός γιατρός του Jackson, καθώς και ο γνωστός καρδιολόγος του από το Χιούστον, Conrad Murray.

Γιατροί που είχαν καταθέσει και στο παρελθόν, ισχυρίζονταν πως ακόμη και αν ο Michael Jackson έκανε μόνος του την ένεση με την μοιραία δόση του Propofol, αυτό δεν απαλλάσσει τον Dr Murray από την κατηγορία για ανθρωποκτονία, καθώς δεν είχε κανένα δικαίωμα να διαθέτει το φάρμακο εκτός νοσοκομείου και χωρίς τον απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό.

Eμείς, αναμένουμε τις εξελίξεις…

Read More

And More