Στα δικαστήρια η Νίνα Λοτσάρη με τον πρώην σύζυγό της Κωνσταντίνο Σκορδάλη!

Μπορεί ως τώρα να διατηρούσαν άψογες σχέσεις για χάρη των δυο παιδιών τους, η Νίνα Λοτσάρη όμως και ο πρώην σύζυγός της Κωνσταντίνος Σκορδάλης, φαίνεται πως βρέθηκαν αντιμέτωποι στο δικαστήριο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Εspresso, το πρώην ζευγάρι που χώρισε πολιτισμένα το 2012 και είχε μέχρι πρότινος φιλικές σχέσεις για χάρη των δυο κοριτσιών του, βρίσκεται τώρα σε αντιπαράθεση.

Μέχρι και πέρσι ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης συνεργαζόταν με την Νίνα Λοτσάρη και αποθέωνε τις εμφανίσεις και τα μοναδικά shows της πρώην γυναίκας του, τώρα όμως οι δυο τους έφθασαν ως τα δικαστήρια για να λύσουν τις διαφορές τους. Η δημοφιλής show woman έκανε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του πρώην συζύγου της για να ρυθμιστούν οικογενειακά θέματα σχετικά με τα παιδιά. Είχε προηγηθεί και σχετική έκδοση προσωρινής διαταγής, ενώ πριν από λίγους μήνες ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης φέρεται να κατέθεσε αγωγή διαζυγίου.

Κανείς από τους δυο πάντως δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, με τους δικηγόρους τους να ενημερώνουν πως ευτυχώς το μεγαλύτερο μέρος των διαφορών τους λύθηκε με συμβιβασμό. Για χάρη των δυο ανήλικων παιδιών τους, και οι δυο πλευρές κατέληξαν σε συμβιβαστική λύση και αποκατάσταση των σχέσεών τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δυο πλευρές υπέγραψαν ιδιωτικό συμφωνητικό σε ΚΕΠ. Συνομολογείται από τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη, η ανάθεση της επιμέλειας των παιδιών στην Νίνα Λοτσάρη και συμφωνήθηκε το ποσό της διατροφής. Ωστόσο, οι δυο πλευρές δεν έχουν ρυθμίσει ακόμη την επικοινωνία του Σκορδάλη με τις κόρες του και δεν αποκλείεται να τους δούμε αυτήν τη φορά στα δικαστήρια για αυτήν την εκκρεμότητα.

Το σίγουρο πάντως είναι πως και οι δυο γονείς έχουν σαν προτεραιότητα τα κορίτσια τους και θέλουν πάση θυσία να διατηρήσουν ένα περιβάλλον ισορροπίας για αυτά, μετά το χωρισμό τους.

Read More

And More