Στα δικαστήρια ο George Clooney!

Στο δικαστήριο της Ιταλίας βρέθηκε ο στάρ του Χόλυγουντ George Clooney για να καταθέσει κατά τριών ανδρών που χρησιμοποιούσαν παράνομα το όνομά του για ένα οίκο μόδας. Ο γοητευτικός ηθοποιός προκάλεσε πανικό στο κοινό με την εμφάνισή του.

Φορώντας το μπλέ κουστούμι του, παρά την υψηλή θερμοκρασία της χώρας, ο λαμπερός σταρ εμφανίστηκε στο δικαστήριο και έκλεψε για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις. Το πλήθος των φανατικών θαυμαστών του, που είχε συγκεντρωθεί έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου τον αποθέωσε για ακόμη μια φορά.

Οι δικαστικές αρχές μάλιστα είχαν ζητήσει επιπλέον αστυνομικές δυνάμεις έξω από το δικαστικό μέγαρο, ενώ απαγόρευσαν στους φωτογράφους και στους camera-men να μπουν στη δικαστική αίθουσα.

O 49χρονος ηθοποιός κατέθεσε με τη βοήθεια διερμηνέα στον δικαστή Pietro Caccialanza όλα όσα γνώριζε για την υπόθεση. Ο George ισχυρίστηκε πως δεν ήξερε τους τρεις άντρες που χρησιμοποίησαν χωρίς την έγκρισή του το όνομά του στις ετικέτες ρούχων για μια επίδειξη μόδας στο Μιλάνο.

Η απάτη αποκαλύφθηκε το 2008. όταν κατασχέθηκαν από την αστυνομία δεκάδες αντικείμενα της συγκεκριμένης μάρκας ένδυσης πριν αυτά προβληθούν στην επίδειξη.

Read More

And More