Στα δικαστήρια ο Σπύρος Χαριτάτος με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου!

Στα δικαστήρια ο Σπύρος Χαριτάτος με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου! | tlife.gr

Στα δικαστήρια θα βρεθούν σήμερα ο Σπύρος Χαριτάτος με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Ο δημοσιογράφος έχει καταθέσει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση στην πρώην συνεργάτιδά του και γνωστή μαγείρισσα Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και το νέο επεισόδιο της διαμάχης τους θα λάβει χώρα στην αίθουσα του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Ο Σπύρος Χαριτάτος, μάλιστα, διεκδικεί 251.000 ευρώ από την μαγείρισσα ως αποζημίωση, χρήματα που σύμφωνα με το δημοσίευμα της Freddo θα δοθούν για τα συσσίτια του Δήμου Αθηναίων. Το πρώτο δικαστήριο ήταν προγραμματισμένο για την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου του 2016, αλλά είχε ματαιωθεί επειδή καμιά από τις δυο πλευρές δεν εμφανίστηκε στη δικαστική αίθουσα.

Πώς ξεκίνησαν όλα; Μπορεί στο παρελθόν η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου να είχε συνεργαστεί με τον Σπύρο Χαριτάτο και τον Γιώργο Καραμέρο στο “10 με 1” η συνύπαρξή τους, όμως, φαίνεται πως δεν ήταν ρόδινη. Στις 26 Φεβρουαρίου του 2013, η τηλεμαγείρισσα είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά και είχε αποκαλύψει πως την περίοδο που ήταν στην εκπομπή της “έκαναν καψώνια, με αποτέλεσμα να κλονιστεί η υγεία της και να αποκτήσει αυτοάνοσο θυροειδή”. Άμεση ήταν τότε η αντίδραση του παρουσιαστή Σπύρου Χαριτάτου που κατέθεσε αγωγή εναντίον της για συκοφαντική δυσφήμηση.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Ανθή Βούλγαρη στην εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω”, ο Σπύρος Χαριτάτος κατέθεσε μήνυση και αγωγή μετά την εμφάνιση της Μπαρμπαρίδου σε Σκορδά – Λιάγκα, αλλά λίγο αργότερα την απέσυρε. Ωστόσο, νέα συνέντευξη της Αργυρώς στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου τον έκανε να επιστρέψει με νέα αγωγή..

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, το αρχικό ποσό που διεκδικούσε ο Σπύρος Χαριτάτος στην πρώτη αγωγή που έκανε στην Αργυρώ ήταν ένα εκατομμύριο ευρώ. Η πρώτη αγωγή όμως αποσύρθηκε και ο παρουσιαστής έκανε πια δεύτερη αγωγή με την οποία και ζητά από την διάσημη μαγείρισσα 251.000 ευρώ!

Τώρα μένει να δούμε τι θα αποφασίσει το δικαστήριο για την υπόθεση…


READ more