Στα δικαστήρια οι “Ράδιο Αρβύλα”!

Ένας νόμος 86 ετών και μια εξοργισμένη τηλεθεάτρια φαίνεται πως οδήγησαν στα δικαστήρια του Ράδιο Αρβύλα. Ο Αντώνης Κανάκης με τους Γιάννη Σερβετά, Χρήστο Κιούση, Στάθη Παναγιωτόπουλο, ένα ακόμη μέλος της ομάδας των “Ράδιο Αρβύλα” και δυο στελέχη του Ant1 κατηγορήθηκαν για παραβίαση του νόμου “περί ασέμνων”.

Συγκεκριμένα τον Μάρτη του 2010, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, η εκπομπή είχε παρουσιάσει video με τον τότε κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιώργο Πεταλωτή να ανακοινώνει σκληρά μέτρα, ενώ παρεμβάλλονταν καυτές σκηνές από ρο ροζ DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Η τετράδα μάλιστα είχε επισημάνει πως η κυκλοφορία του ροζ video ταυτίζονταν με την ανακοίνωση των μέτρων.

Την εκπομπή παρακολουθούσε πολύς κόσμος, ανάμεσά τους και μια τηλεθεάτρια με την 14χρονη κόρη της που εξοργίστηκε με τις αποκαλυπτικές εικόνες. “Στις 3 Μαρτίου του 2010 έβλεπα την εκπομπή με την έφηβη κόρη μου. Στα καλά καθούμενα, πετάχτηκε μια σκηνή, τι να σας πω! Δεν μπορώ να περιγράψω! Έπεσε μια σκηνή που γίνεται αναπαραγωγή ενός πορνό…”, δήλωσε έξαλλη στο δικαστήριο η τηλεθεάτρια.

Μάρτυρας υπεράσπισης ήταν μια εργαζόμενη στο ψυχαγωγικό κομμάτι του τηλεοπτικού σταθμού που κατέθεσε πως οι “Ράδιο Αρβύλα” έχουν σχετική άδεια για το ελεύθερο του περιεχομένου στην εκπομπή τους. Ενώ, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο εισαγγελέας πρότεινε την αθώωση των κατηγορουμένων, με την έδρα να υιοθετεί την πρόταση.

Read More

And More