Στα δικαστήρια Τζούλια – Μένιος!

Στα δικαστήρια στέλνει την Τζούλια Αλεξανδράτου, ο πρώην μανατζέρ της και δημοσιογράφος Μένιος Φουρθιώτης. Ο ίδιος έχει κινηθεί νομικά κατά του μοντέλου και ζητά τα δεδουλευμένα, υποστηρίζοντας ότι η Τζούλια δεν είναι συνεπής στις οικονομικές της υποχρεώσεις.


Όπως ανέφερε στην εκπομπή “Πρωινή Μελέτη” ο δικηγόρος του Μένιου, ο μάνατζερ είχε υπογράψει σύμβαση στην οποία καθοριζόταν το ποσοστό που έπρεπε να παίρνει, κάθε φορά που “έκλεινε” μια δουλειά για την Τζούλια. Το τελευταίο διάστημα ωστόσο -σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστηρίζει ο ίδιος- η Τζούλια Αλεξανδράτου δεν του έδινε τα χρήματα που έπρεπε κι έτσι εκείνος, αποφάσισε να βρει το δίκιο του στα δικαστήρια.
Όστόσο, από την πλευρά της η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει “απαντήσει” στον μάνατζερ με.ασφαλιστικά μέτρα, τα οποία είνει πολύ πιθανό να έγιναν για αντιπερασπασμό. “Πολλές φορές γίνονται ασφαλιστικά μέτρα και από τις δυο πλευρές για αντιπερισπασμό”, ανέφερε ο δικηγόρος του Φουρθιώτη και πρόσθεσε πως δεν έχει γίνει προσπάθεια να ρυθμιστεί το θέμα εκτός δικαστηρίου, γιατί εξ’ αρχής υπήρχε διάσταση απόψεων και θέσεων”

Read More

And More