Στα δίχτυα τοκογλύφων πασίγνωστος ηθοποιός!

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Εspresso” πρόκειται για “μεγάλο όνομα” του χώρου, με δεκάδες εμφανίσεις σε σίριαλ και θέατρα και υψηλό κασέ.

Δυστυχώς για ‘κείνον χρειάστηκε άμεσα χρήματα και έκανε το λάθος να αναζητήσει τα χρήματα αυτά σε … αγγελία σε εφημερίδα. Σε μια από τις γνωστές αγγελίες που υπόσχονται γρήγορα και άμεσα χρήματα και που συνήθως είναι αγγελίες τοκογλύφων που στήνουν τις πιο απίθανες απάτες.
Ο ηθοποιός είχε ήδη προσπαθήσει να βγάλει χρήματα από την πιστωτική του, όμως δεν μπορούσε γιατί είχε αμελήσει να πληρώσει κάποιες δόσεις.
Ο άνθρωπος που απάντησε στο τηλέφωνο ζήτησε από τον ηθοποιό την κάρτα και το ΑΦΜ και υποσχέθηκε ότι θα την “ξεμπλοκάρει” αλλά και ότι θα του δώσει και τα 10.000 ευρώ που είχε ανάγκη.
Πράγματι το ραντεβού κλείστηκε και ο ηθοποιός παρέδωσε την κάρτα στον τοκογλύφο χωρίς να υποψιαστεί το παραμικρό. Δυο μέρες μετά ο άνθρωπος εμφανίστηκε με 10.000 ευρώ στο χέρι και την κάρτα.
Στο τέλος του μήνα, όμως, ήρθε το ειδοποιητήριο από την τράπεζα. Έντρομος είδε ότι η κάρτα του είχε χρεωθεί με 30.000. Τα 10.000 ευρώ που του δάνεισαν, αλλά και άλλα 20.000 ευρώ με τα οποία οι άγνωστοι είχαν αγοράσει ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές για να τις πουλήσουν στη “μαύρη αγορά”…

Read More

And More