Στα δίχτυα του ΣΔΟΕ ζευγάρι Ελλήνων καλλιτεχνών – Έκρυψαν 4 εκατ. ευρώ για αγορά βίλας

Στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ πιάστηκε γνωστό ζευγάρι Ελλήνων καλλιτεχνών, που… ξέχασε να δηλώσει περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε για την αγορά πολυτελούς βίλας στα νότια προάστια.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, το διάσημο ζευγάρι απέκτησε πρόσφατα ένα πολυτελέστατο σπίτι στη Βούλα, αλλά φαίνεται πως απέκρυψε την αγορά του από τη φορολογική του δήλωση. Δεν είναι μάλιστα η πρώτη φορά που το όνομά τους μπαίνει στη λίστα με τους παραβάτες του ΣΔΟΕ.
Συγκεκριμένα, το ανδρόγυνο υπέβαλε ανακριβή δήλωση για την αγορά κατοικίας στη Βούλα Αττικής. Το τίμημα που δεν δηλώθηκε ανέρχεται στο ποσό των 1.999.948 ευρώ για τον καθένα, δηλαδή το συνολικό ποσό που δεν δηλώθηκε είναι 3.999.896 ευρώ. Σημειώνεται ότι διοικητικό πρόστιμο και φόρος εισοδήματος καταλογίζεται και στην πωλήτρια επιχείρηση.
Όπως ανακοίνωσε και το Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η τελευταία σοδειά φοροφυγάδων κατά το δίμηνο Αυγούστου – Σεπτεμβρίου είναι πράγματι εντυπωσιακή. Σε αυτήν βρίσκονται ονόματα γιατρών (ένας χειρουργός στο Κολωνάκι απέκρυψε εισοδήματα 6.194.267 ευρώ), δικηγόρων και πολλών επιχειρήσεων…

Read More

And More