Στα ηνία η σύζυγός του δημάρχου που πέθανε. Τι είπε η Τζωρτζέλα στη Μελέτη.

Η Τζωρτζέλα Κόσσιαβα είναι συντετριμμένη μετά το θάνατο του άτυχου Γιώργου Αποστολάκη. Χθες την είδαμε στη κηδεία του άτυχου δημάρχου, να συμπαραστέκεται στην αδερφή της και να προσπαθεί να της δώσει κουράγιο.

Η Τζωρτζέλα επέστρεψε σήμερα στα επαγγελματικά της καθήκοντα. Ντυμένη στα μαύρα και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, πήρε τη θέση της στο πάνελ της Πρωινής Μελέτης και ευχαρίστησε θερμά τους συνεργάτες της για την συμπαράστασή τους.

”Ελεονώρα μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ και εσένα και τα παιδιά και τον Θέμη Μάλλη και την Μαρίκα Μαυρομάτη για την αγάπη και για την συμπαράστασή σας. Περάσαμε πολύ δύσκολα οικογενειακά και ακόμη περνάμε. Δεν θέλω να πω περισσότερα γιατί θα συγκινηθώ”, δήλωσε η ίδια ενώ η Ελεονώρα της απάντησε πως ”Είσαι το αγαπημένο μας κορίτσι και ό,τι βιώνει η οικογένειά σου το βιώνεις κι εσύ κι αυτό είναι το πιο σημαντικό, απλά εμείς που σε αγαπάμε σε βλέπουμε να το βιώνεις. Θέλω να ξέρεις πως μόνο υπομονή χρειάζεται, τίποτε άλλο δεν μπορεί να πει κανένας σε κανέναν από εσάς αυτή τη στιγμή”.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Θέμης Μάλλης βγήκε στον αέρα και ανακοίνωσε κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά. ”Χθες το βράδυ, μετά από μία ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα, στο νεοσύστατο δήμο Νέας Χαλκηδόνας – Νέας Φιλαδέλφειας, αποφασίστηκε να προτείνουν στη χήρα του Γιώργου Αποστολάκη, την Έφη, να ηγηθεί αυτή τη Κυριακή του συνδυασμού και να είναι υποψήφια δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας – Νέας Φιλαδέλφειας. Ήταν πολύ δύσκολο να πειστεί η χήρα του Γιώργου Αποστολάκη είπε όμως τελικά το ναι, όχι φυσικά για να κάνει καριέρα στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά για να τιμήσει τη μνήμη του Γιώργου Αποστολάκη και για να ολοκληρώσει την Κυριακή αυτό που ο ίδιος ήθελε και οραματίστηκε”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More