Στα “μαχαίρια” η Rihanna με την Naomi Campbell για τα μάτια του Σαουδάραβα μεγιστάνα Τζαμίλ

Εδώ και καιρό φαίνεται πως εξελίσσεται το ειδύλλιο μεταξύ της Rihanna και του Σαουδάραβα επιχειρηματία Χασάν Τζαμίλ. Ωστόσο, μέχρι στιγμής κρατούσαν άκρα μυστικότητα σχετικά με τη σχέση τους. Η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου μετά τις φωτογραφίες των δυο σε ιδιωτικές στιγμές τους σε πισίνα της Ίμπιζα στην Ισπανία. Όταν βγήκαν από το ξενοδοχείο ο Τζαμίλ ήταν χαμογελαστός, ενώ η RiRi συνηθισμένη στους παπαράτσι κοιτούσε προς κάτω μέσα από τα μεγάλα μαύρα μαλλιά της.

Πάντως οι θαυμαστές της πρόσεξαν ότι η Naomi Campbell, που διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με τον Σαουδάραβα μεγιστάνα, σταμάτησε να ακολουθεί τη Rihanna στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το Μάρτιο και στη συνέχεια η σταρ της ποπ έκανε ακριβώς το ίδιο. Η τελευταία φορά πάντως που η γαζέλα της πασαρέλας εθεάθη μαζί του ήταν τον περασμένο χρόνο σε συναυλία του Στίβι Γουόντερ στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου.

Η οικογένεια του Τζαμίλ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα πώλησης των αυτοκινήτων Toyota στη Σαουδική Αραβία και η περιουσία της οικογένειας εκτιμάται στο 1,5 δισ. δολάρια.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Read More

And More