Στα “μαχαίρια” η Kylie Minogue με την Kylie Jenner! Γιατί ξέσπασε πόλεμος ανάμεσά τους

Kylie Minogue εναντίον Kylie Jenner σημειώσατε ένα – μηδέν. Και γιατί το λέμε αυτό; Γιατί όλα δείχνουν ότι η νεαρή Kylie Jenner Kardashian φαίνεται να χάνει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το μικρό της όνομα ως εμπορικό σήμα.

Ωστόσο πολλά δημοσιεύματα θέλουν την 19χρονη τηλεπερσόνα να μην εγκαταλείπει τα όπλα και να έχει ήδη καταθέσει αίτηση στα δικαστήρια των ΗΠΑ ώστε να εξασφαλίσει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το όνομά της στις διαφημίσεις. Αλλά από την άλλη η 48χρονη τραγουδίστρια υποστηρίζει ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να προκαλέσει σύγχυση και να βλάψει εμπορικά το δικό της εμπορικό σήμα.

Και βέβαια όλα αυτά δεν ξεκίνησαν τώρα. Πριν καν γεννηθεί η Kylie Jenner, η Kylie Minogue μεσουρανούσε στο καλλιτεχνικό στερέωμα και το Locomotion ακούγονταν σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης. Τότε ήταν που η Αυστραλή τραγουδίστρια ως η «γνήσια» Kylie κατοχύρωσε τα εμπορικά σήματα «Kylie Minogue Darling», «Lucky – the Kylie Minogue musical» και «Kylie Minogue», ενώ από το 1996 έχει κατοχυρώσει και το Kylie.com.

Τώρα η 48χρονη τραγουδίστρια, σύμφωνα με το Page Six το πάει ένα βήμα πιο πέρα και στο αίτημα που κατέθεσε αναφέρει ότι δεν πρέπει να επιτρέπεται στην αδελφή της Kim Kardashian να χρησιμοποιεί το μικρό της όνομα ως εμπορικό σήμα γιατί «είναι δευτερευούσης σημασίας τηλεπερσόνα των ριάλιτι»…

Κι ενώ η 19χρονη Jenner φαίνεται ότι έχει χάσει την μάχη του ονόματος ωστόσο είναι αυτή που προσπαθεί να κερδίσει τον πόλεμο και σχεδιάζει την αντεπίθεσή της.

Πηγή ΑΠΕ – ΜΠΕ

Read More

And More