Στα “μαχαίρια” Παπαρίζου – Μαυρίδης! Έρευνα εισαγγελέα για την τραγουδίστρια μετά την αγωγή του πρώην της!

Δεν έχει τέλος η δικαστική διαμάχη για την Έλενα Παπαρίζου και τον πρώην σύντροφο και συνεργάτης της Τόνυ Μαυρίδη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, μάλιστα, ο πταισματοδίκης Αθηνών προχώρησε στον διορισμό δικαστικού πραγματογνώμονα με ειδικότητα οικονομολόγου που θα διερευνήσει τα οικονομικά στοιχεία της Έλενας Παπαρίζου. Είχε προηγηθεί παραγγελία του εισαγγελέα Πρωτοδικών για προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί αν η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει διαπράξει κακουργηματικού χαρακτήρα υπεξαίρεση, όπως κατήγγειλε ο μουσικός παραγωγός Τόνυ Μαυρίδης με τη μήνυση που υπέβαλε εις βάρος της τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο δικαστικός πραγματογνώμονας φέρεται να ολοκλήρωσε την έρευνα, την οποία παρέδωσε την περασμένη Πέμπτη στον πταισματοδίκη. Εκείνος αναμένεται να τη στείλει άμεσα στον εισαγγελέα, ο οποίος θα κρίνει αν θα ασκηθεί ποινική δίωξη ή όχι εναντίον της Έλενας Παπαρίζου.

Ύστερα από έρευνα η πλευρά του Μαυρίδη βρήκε επιπλέον στοιχεία, για αυτό κατέθεσε συμπληρωματική μήνυση, ζητώντας και άλλα 30.000 ευρώ. Δηλαδή απαιτεί συνολικά περίπου 280.000 ευρώ από κέρδη που του αναλογούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο υπόμνημα που κατέθεσε η πλευρά της δημοφιλούς τραγουδίστριας δεν αρνείται την ύπαρξη των κερδών. Όμως υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις πως ο μουσικός παραγωγός δεν πήρε το μερίδιο που του αναλογούσε από αυτά, καθώς τότε συζούσε με την Έλενα Παπαρίζου. Όπως αναφέρεται, επειδή ο Τόνυ Μαυρίδης ήταν άνεργος, ξόδεψαν τα χρήματα από κοινού για τη διαβίωσή τους, όταν ήταν ζευγάρι και ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη.

Read More

And More