Στα χέρια του γιου του Γιάννη Πανούση το θρυλικό ξενοδοχείο της οικογένειας – Από τους κοσμικούς Αθηναίους στα καλλιστεία!

Στα χέρια του Απόστολου Πανούση έχει περάσει το θρυλικό ξενοδοχείο της οικογένειας του Υπουργού Γιάννη Πανούση. Το ξενοδοχείο Αχίλλειον στο Λουτράκι, ανήκει στην μητέρα του Αναπληρωτή Υπουργού Δημοσίας Τάξης και στο παρελθόν είχε φιλοξενήσει διάσημους Αθηναίους και μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού κόσμου.
Τώρα όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, τη διεύθυνσή του αναλαμβάνει ο γιος του Γιάννη Πανούση, Απόστολος.
Ο προϊστάμενος υποδοχής του ξενοδοχείο μίλησε, μάλιστα, στην εκπομπή “Μία” και αποκάλυψε πως ο Γιάννης Πανούσης (με τον οποίο ο ίδιος συνεργάζεται συχνά) δεν ασχολήθηκε ποτέ με το ξενοδοχείο, αντίθετα ο γιος του αγαπά πολύ αυτήν τη δουλειά…
“Δεν υπήρχε άλλος για να αναλάβει και ο Απόστολος είναι πολύ επικοινωνιακός. Από την πρώτη στιγμή έδειξε να έχει το χάρισμα, γνωρίζει καλά αγγλικά και μπορεί να μιλά με τους πελάτες”, αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο κύριος Ντίνος. Ενώ, αναφέρθηκε και στα καλλιστεία για τα Μις Πελοπόννησος που έγιναν το 2008 στο ξενοδοχείο και κατά τη διάρκεια των οποίων και ο γιος του Γιάννη Πανούση φωτογραφήθηκε με τα μοντέλα.
Δες το video:

Read More

And More