Σταματάει η παράσταση “Πετάει πετάει”; Παραιτήθηκε ο Σωτήρης Καλυβάτσης;

Σταματάει η παράσταση “Πετάει πετάει”; Παραιτήθηκε ο Σωτήρης Καλυβάτσης; | tlife.gr

Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι η εξέλιξη της κωμωδίας “Πετάει πετάει”, σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη, θα είχε αυτή την εξέλιξη. Η τρίτη χρονιά με το ολοκαίνουργιο καστ φαίνεται πως δεν έδεσε. Η αρχή της τέλους δόθηκε με το θερμό περιστατικό ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και την Σοφία Παυλίδου.

Ποια είναι η εξέλιξη; Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η παράσταση σταματάει μετά από απόφαση της επιχείρησης του θεάτρου Χυτήριο. Η Βάσια Παναγοπούλου βρέθηκε σε δύσκολη θέση μετά την έκταση που πήρε η ένταση ανάμεσα στους δύο συνεργάτες της και στη συνέχεια δημιουργήθηκε σπονδυλωτή αναστάτωση οπότε και αναγκάστηκε να πάρει αυτή την απόφαση.

Σε αυτό συνέβαλε, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, και η δυσαρέσκεια που εξέφρασε ο Σωτήρης Καλυβάτσης και είχε σαν αποτέλεσμα να τον κάνει παιραιτηθεί. Ο ηθοποιός είχε αναλάβει να αντικαστασήσει τον ρόλο του Μάνου Παπαγιάννη μετά την παραίτησή του ενώ τον δικό του θα έκανε ο Μάνος Πίντζης. Οι πρόβες είχαν ξεκινήσει αλλά φαίνεται πως δεν έφτανε ο χρόνςο για να γίνουν όλα σωστά και μετά και τη δεύτερη παραίτηση θα ήταν αδύνατο να ανέβει η παράστασηχωρίς να περάσει μεγάλο διάστημα προβών.

Πώς φτάσαμε στο τέλος;

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης 12 Ιανουαρίου. Μετά το τέλος της παράστασης “Πετάει πετάει” δημιουργήθηκε αναστάτωση στα καμαρίνια. Η Σοφία Παυλίδου και ο Μάνος Παπαγιάννης λογομάχησαν έντονα και ακολούθησε, σύμφωνα με την ηθοποιό, χειροδικία.

Η Σοφία Παυλίδου, έχοντας στα χέρια της ιατρική γνωμάτευση, έκανε μήνυση στον συνάδελφό της και συνεργάτη της. Ο ίδιος αρχικά επέλεξε να κρατήσει τη σιωπή του αλλά μιλώντας στη συνέχεια σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις έδωσε μία άλλη εκδοχή της ιστορίας.

Μετά από πολλές ημέρες με δηλώσεις και από τις δύο πλευρές και την επιχείρηση του θεάτρου Χυτήριο να είναι σε αναμονή, ο Μάνος Παπαγιάννης παραιτείται.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης αναλαμβάνει τον ρόλο του Κρητικού και ο Μάνος Πίντζης μπαίνει στο καστ. Κι ενώ οι πρόβες ξεκίνησαν και όλα έδειχναν ότι η παράσταση θα συνεχιστεί χωρίς να την σκιάζουν οι εξελίξεις, η επιχείρηση αποφασίζει το τέλος της. Στην απόφαση αυτή οδήγησε τη Βάσια Παναγοπούλου, σύμφωνα μ,ε πληροφορίες του TLIFE, η παραίτηση του Σωτήρη Καλυβάτση.

READ more