Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αναπολεί στιγμές από τις διακοπές της [pics]

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει επιστρέψει δυναμικά για τη νέα σεζόν! Μετά από ένα ξεχωριστό καλοκαίρι που πέρασε στο αγαπημένο της νησί, την Πάρο έχει γεμίσει τις μπαταρίες της και είναι έτοιμη να αναλάβει το τιμόνι της παρουσίασης της εκπομπής του Alpha. Η οικοδέσποινα του “Happy Day” εμφανώς ανανεωμένη έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την πρεμιέρα της αλλά δεν ξεχνά και τις όμορφες καλοκαιρινές στιγμές που πέρασε.

Μέσα από το instagram, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναπολεί τις μέρες και τις νύχτες της στο όμορφο νησί των Κυκλάδων. Με ένα στιγμιότυπο από το καλοκαίρι της ευχήθηκε “καλό μήνα” και στους διαδικτυακούς της φίλους.

Καλημέρα και καλό μας μήνα! Τον υποδεχόμαστε με χαμόγελο…και θετικές σκέψεις! #happymonth #september #newmonth

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) στις

Όσο για την φετινή της ομάδα: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παίρνει θέση στο πλατό της εκπομπής, έχοντας δίπλα της αγαπημένους γνώριμους, αλλά και νέους συνεργάτες. Μαζί με τον Δημήτρη Παπανώτα,τον Κώστα Φραγκολιά, την Φλορίντα Πετρουτσέλι, τον Χρήστο Βαρθαλίτη και την έμπειρη δημοσιογράφο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ, Τίνα Μεσσαροπούλου, μας υπόσχονται τα πιο happy πρωινά ξυπνήματα.

Αναπόσπαστο κομμάτι της εκπομπής, όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της Νάνσυς Νικολαίδου, αποτελεί η καθιερωμένη σύνδεση με τον Alpha 989. Εκεί, βρίσκονται ο Δήμος Βερύκιος με τον Σπύρο Λάμπρου, οι οποίοι κάνουν focus στην τρέχουσα πολιτική και κοινωνική επικαιρότητ

Read More

And More