Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αναπολεί συνεχώς το καλοκαίρι που πέρασε [pic]

Το καλοκαίρι τέλειωσε και επίσημα και η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και στην απαιτητική καθημερινότητά της. Η παρουσιάστρια του Happy Day πέρασε ένα ξεχωριστό καλοκαίρι, στο αγαπημένο της νησί, την Πάρο, όπου έζησε ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά της και γέμισε τις μπαταρίες της για τον χειμώνα που έρχεται!

Η Σταματίνα έχει ξεκινήσει κανονικά εκπομπή εδώ και ένα μήνα, με ανανεωμένη ομάδα και έχει κάθε λόγο να χαίρεται με τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει το Happy Day στον Alpha, κάθε πρωί. Φυσικά, μέσα στην ημέρα, αναπολεί τις όμορφες καλοκαιρινές στιγμές, όπου απολάμβανε τον ήλιο και την θάλασσα του κυκλαδίτικου νησιού, παρέα πάντα με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό και τις κόρες τους, Νάγια και Μαίρη.
Για άλλη μια φορά, ανέβασε φωτογραφία από το φετινό της καλοκαίρι, όπου ποζάρει δίπλα στο κύμα, γράφοντας στην λεζάντα: “Όταν η καθημερινότητα γεμίζει υποχρεώσεις το μυαλό ταξιδεύει νοερά σε στιγμές χαλάρωσης”.

Όταν η καθημερινότητα γεμίζει υποχρεώσεις το μυαλό ταξιδεύει νοερά σε στιγμές χαλάρωσης …#fact #goodnight #untilnextsummer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) στις

Read More

And More