Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αναπολεί τις καλοκαιρινές της στιγμές, για να ξεχαστεί από την κατάσταση που ζούμε! [pic]

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αναπολεί τις καλοκαιρινές της στιγμές, για να ξεχαστεί από την κατάσταση που ζούμε! [pic] | tlife.gr

Η Ελλάδα βρίσκεται κάτω από την απειλή του κορονοϊού, ενώ η χώρα μας μετρά ήδη 892 επιβεβαιωμένα κρούσματα και 27 νεκρούς. Όλοι παραμένουμε κλεισμένοι στα σπίτια μας και ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των κρατικών φορέων, με σκοπό να προστατέψουμε τους εαυτούς μας και τις ευπαθείς ομάδες. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κάθε πρωί αναγκάζεται να βγαίνει για μερικές ώρες από το σπίτι της, ώστε να πηγαίνει στην εργασία της και να μας χαρίζει καθημερινά ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα, για να ξεχαστούμε.

Η οικοδέσποινα του Happy Day για να ξεχαστεί εκείνη από την περίεργη και δραματική καθημερινότητα που ζούμε κοιτάζει φωτογραφίες από τα ταξίδια της και αναπολεί τις ξέγνοιαστες στιγμές των καλοκαιρινών της αποδράσεων. Όπως πριν λίγη ώρα, που ανέβασε μια φωτογραφία από τις διακοπές της με τα παιδιά της, γράφοντας στο στιγμιότυπο: «Μόνο το δικό μου μυαλό ταξιδεύει νοερά σε πιο ανέμελες κι ευτυχισμένες στιγμές;»

READ more