Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αναπολεί το ταξίδι της στην Βαρκελώνη και στέλνει το δικό της μήνυμα [pic]

Η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερη για όλο τον πλανήτη, μιας και η επέλαση της πανδημίας του κορονοϊού έχει φέρει τα πάνω κάτω στην καθημερινότητά μας. Μπορεί το lockdown να έλαβε τέλος στη χώρα μας πριν από περίπου ένα μήνα, όμως ο απειλητικός ιός εξακολουθεί να κυκλοφορεί ανάμεσά μας. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει επηρεαστεί πολύ από όσα συμβαίνουν στον κόσμο και προσπαθεί να είναι ιδιαίτερα προσεχτική τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας.

Αυτός είναι, μάλιστα, και ο λόγος που η οικοδέσποινα του “Happy Day” έχει παραμείνει όλους αυτούς τους μήνες στην Αθήνα αποφεύγοντας ακόμα και την παραμικρή απόδραση σε οποιοδήποτε μέρος. Μπορεί εκείνη μαζί με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, να έχουν εξοχική κατοικία στην Πάρο, όμως απ’ ότι φαίνεται θα την επισκεφτούν μια και καλή το καλοκαίρι. Προς το παρόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ταξιδεύει με το μυαλό της και θυμάται τα αγαπημένα μέρη που έχει επισκεφτεί.

Πριν μερικές ώρες, η ίδια δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία από το ταξίδι της στην Βαρκελώνη και έστειλε το δικό της μήνυμα. “Επειδή δεν προβλέπεται να ταξιδέψουμε σύντομα στο εξωτερικό.. Ταξιδεύουμε με το μυαλό και τις αναμνήσεις μας. Μια ωραία εικόνα από την πολύβουη Βαρκελώνη! Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε. Κάντε πράγματα που σας γεμίζουν χαμόγελα”, έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Alpha στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες τη φωτογραφία:

Στιγμιότυπο από την απόδραση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην Βαρκελώνη.

Read More

And More