Σταματίνα Τσιμτσιλή – Αντώνης Σρόιτερ: Στα χιόνια με τις οικογένειες τους! [pics]

Οικογενειακή υπόθεση ήταν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Αντώνη Σρόιτερ. Ο άνκορμαν του Alpha και η παρουσιάστρια του Happy Day που διατηρούν πολύ φιλικές σχέσεις βρέθηκαν με τις οικογένειές τους στα χιόνια και απόλαυσε στιγμές ηρεμίας και απόλυτης χαλάρωσης.

Έχοντας στο πλευρό του την σύζυγό του Ιωάννα Μπούκη και τις δυο κόρες του ο Αντώνης Σρόιτερ έφυγε μαζί με τους φίλους του Θέμη Σοφό και Σταματίνα Τσιμτσιλή και τα κορίτσια τους Νάγια και Μαίρη για τα χιόνια και τις βόλτες τους στο χιονοδρομικό κέντρο. Μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφος ανέβασε και μια φωτογραφία στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά: “Γιατί η σωστή γαρίδα, τρώγεται στα 2150m. Καλή Σαρακοστή!”.

Βέβαια, και τα κορίτσια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Ιωάννα Μπούκη ανέβασαν με τη σειρά τους φωτογραφίες από το τριήμερο στα χιόνια. Τα δυο κορίτσια πόζαραν αγκαλιά στην πίστα του χιονοδρομικού κέντρου, αλλά η Σταματίνα απέφυγε να κάνει σκι λόγω της εγκυμοσύνης της. Απόλαυσε όμως, το ζεστό ρόφημά της με την φίλη της και τα παιδιά και διασκέδασε πολύ.

 

 

Read More

And More