Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκαλύπτει τι απολαμβάνει πιο πολύ το καλοκαίρι!

Η ζωή με τρία παιδιά στο σπίτι και με καθημερινή πρωινή εκπομπή σίγουρα δεν είναι εύκολο πράγμα, αλλά η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει συνηθίσει πια να ξυπνά καθημερινά από το χάραμα… Η περίοδος των διακοπών όμως είναι για εκείνη ξεχωριστή με την παρουσιάστρια να δηλώνει ενθουσιασμένη που δεν χρειάζεται να βάζει ξυπνητήρι αυτές τις μέρες.

Η αλήθεια είναι πως πράγματι η Σταματίνα Τσιμτσιλή, όλο το χειμώνα αναγκάζεται να ξυπνά από πολύ νωρίς για να βρίσκεται στο πλατό του Alpha για την εκπομπή Happy day. Η ίδια έχει εξομολογηθεί μάλιστα πως στην καρδιά του χειμώνα, πολλές φορές όταν φεύγει από το σπίτι έξω επικρατεί … σκοτάδι! Τώρα, όμως, που είναι για διακοπές στην Πάρο με τον σύζυγο και τα παιδιά της, η παρουσιάστρια έχει… «πετάξει» μακριά τα ξυπνητήρια!

«Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους. Διακοπές είναι όταν δεν βάζεις ξυπνητήρι και όταν δεν έχεις άγχος για να προλάβεις χίλια δυο πράγματα που έχεις στριμώξει στα κουτάκια σου!

Εύχομαι ασφαλή επιστροφή σε όσους γυρίζουν… και σε όλους μας δύναμη, κουράγιο και υπομονή γιατί με κοινή προσπάθεια, υπευθυνότητα και θετική σκέψη όλα θα πάνε καλά», έγραψε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Read More

And More