Σταματίνα Τσιμτσιλή: Απόλαυσε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της Πάρου με καλή παρέα [pics]

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρίσκεται εδώ και σχεδόν ένα μήνα στην Πάρο ζώντας στιγμές ξεγνοιασιάς μαζί με την οικογένεια και τους φίλους της. Η οικοδέσποινα του “Happy Day” επισκέπτεται κάθε χρόνο το κυκλαδίτικο νησί μαζί με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό και τα τρία παιδιά τους, Νάγια, Μαίρη και Γιάννη, μιας και εκεί υπάρχει το ησυχαστήριό τους.

Ωστόσο, η Πάρος δεν αποτελεί μόνο για την οικογένειά Σοφού αγαπημένο προορισμό, αφού τόσο η Μάρα Ζαχαρέα όσο και η Τίνα Μεσσαροπούλου περνούν κάθε καλοκαίρι εκεί τις διακοπές τους. Η παρουσιάστρια του Alpha διαθέτει στενή φιλική σχέση και με τις δύο γυναίκες, συνεπώς χαίρονται όλες μαζί τις ομορφιές της Πάρου. Βέβαια, από το πλευρό της Σταματίνας Τσιμτσιλή δεν λείπουν ποτέ τα παιδιά της.

Πρόσφατα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Μάρα Ζαχαρέα και η Τίνα Μεσσαροπούλου απόλαυσαν ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στη Νάουσα της Πάρου, γεγονός που η μελαχρινή παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της.

“Αυτή η μαγική ώρα του ηλιοβασιλέματος που χρωματίζει τον ουρανό με δεκάδες διαφορετικές αποχρώσεις…είναι η αγαπημένη μου”, ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες φωτογραφίες:

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν αποχωρίζεται στιγμή τα παιδιά της!

Read More

And More