Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αχώριστη με τα παιδιά της! Φωτογραφίες από τα ψώνια τους

Οι διακοπές τέλειωσαν και τα κεφάλια έχουν μπει για τα καλά μέσα! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πέρασε ένα υπέροχο καλοκαίρι στην Πάρο, ενώ τέλη Αυγούστου έκανε και ένα μικρό ταξίδι στην Βαρκελώνη. Πλέον όμως βρίσκεται πίσω στην Αθήνα και ήδη από το πρωί της Δευτέρας μας καλημέρισε αρκετά ανανεωμένη μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha. Η οικοδέσποινα του Happy Day επέστρεψε για τα καλά στην καθημερινότητα της και οι μέρες της γέμισαν ξανά με επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις.

Οι μικρές της πάνε καθημερινά σχολείο, ενώ ο βενιαμίν της οικογένειας χρειάζεται συνεχώς την φροντίδα της μαμάς του. Η Σταματίνα ανυπομονεί να επιστρέφει σπίτι μετά το τέλος της πρωινής εκπομπής της, με σκοπό να διαβάζει τις κόρες της και φυσικά να περνάει ποιοτικό χρόνο με τα τρία παιδιά της.

Πριν μερικές μέρες, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την όμορφη παρουσιάστρια σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι να κάνει τα ψώνια της μαζί με τα παιδάκια της. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αγόρασε παιδικά ρούχα και παιχνίδια για την Νάγια, την Μαίρη και τον μικρό Γιαννάκη, ενώ στη συνέχεια πήρε για τον εαυτό της έναν καφέ. Η γνωστή παρουσιάστρια απόλαυσε την βόλτα της έχοντας στο πλευρό τις κορούλες της και στην αγκαλιά της τον γιο της, αδιαφορώντας για τα φωτογραφικά φλας.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More