Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτή είναι η αγαπημένη της συνήθεια με τις κόρες της! [pics]

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτή είναι η αγαπημένη της συνήθεια με τις κόρες της! [pics] | tlife.gr

Κάθε μητέρα έχει τους δικούς της κώδικες επικοινωνίας με τα παιδιά της και το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η γνωστή παρουσιάστρια και οικοδέσποινα του Happy Day, μπορεί να βρίσκεται με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό σε γλυκιά αναμονή για τον ερχομό του γιού της, αφιερώνει πάντα όμως, όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στα κορίτσια της, την Νάγια και την Μαιρούλα.

Μαμά και κόρες αγαπούν τις κοινές δραστηριότητες, ωστόσο, πριν τον ύπνο τα κορίτσια λατρεύουν να διαβάζουν παραμύθια και παιδικές ιστορίες με την Σταματίνα. Αυτήν τη φορά, μάλιστα, η παρουσιάστρια θέλησε να τους διαβάσει ένα ξεχωριστό βιβλίο που την συγκίνησε πολύ.

Ο λόγος για το βιβλίο της Μαρίνας Γιώτη “Μια καρδιά” που απευθύνεται σε μικρά και μεγάλα κορίτσια. Όπως έχει αποκαλύψει και η συγγραφέας: “Αυτό το βιβλίο ξεκίνησε από ένα γράμμα που έγραψα στην κόρη μου όταν ήταν μόλις δύο χρονών. Καθώς η σχέση μεταξύ μητέρας και κόρης συχνά περνάει από σαράντα κύματα εκεί κοντά στην εφηβεία, ήθελα να θυμάται πως, ό,τι κι αν γίνει, θα είμαι πάντα δίπλα της, ο φύλακας άγγελός της, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της.

Το βιβλίο είναι αφιερωμένο στη μεγάλη σειρά των γυναικών που εναλλάσσονται στη θέση της μάνας και της κόρης.

Για όλα όσα θα θέλαμε να πούμε στις κόρες μας και στις μητέρες μας, αλλά συχνά το αφήνουμε για μια άλλη στιγμή, που δεν έρχεται ποτέ… “

READ more