Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Δεν έχω μπαμπά, ούτε σύζυγο εφοπλιστή για να πω ότι έχω λύσει το πρόβλημά μου!”

Δυναμικά επιστρέφει μετά από ένα μικρό καλοκαιρινό διάλειμμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η γνωστή παρουσιάστρια από την Δευτέρα θα μας λέει και πάλι “Καλημέρα” στην Alpha μέσα από το “Happy Day”. Παράλληλα, όμως, με την πρεμιέρα της η Σταματίνα ετοιμάζεται για τη διπλή βάφτιση των κοριτσιών της που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.
Μιλώντας στον “Ελεύθερο Τύπο” αποκαλύπτει πως είναι σε μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής της, αλλά σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες στο να είσαι εργαζόμενη μητέρα με δυο μωρά. “Προσπαθώ να ασχολούμαι με τα παιδιά μου και όχι να τα βλέπω λίγο το πρωί και λίγο το απόγευμα. Επειδή πρέπει να είμαι παρούσα πολλές ώρες γιατί είναι και τα δυο μικρά, είναι πολύ δύσκολο. Από την άλλη όμως, όταν το μωράκι μου αρχίζει να μου κάνει τα πρώτα χαμογελάκια, ξεχνάω την κούραση, την ταλαιπωρία και το ξενύχτι”.
Μιλώντας για το ενδεχόμενο ενός ακόμη μωρού απαντά πως δεν το αποκλείει, αλλά προς το παρόν δεν είναι κάτι που το συζητά άμεσα.

Όσο για τη σχέση με τον Θέμη; “Δεν θέλω να παραμελήσω τον άντρα μου ή την προσωπική μας σχέση. Θέλω ο Θέμης να μην με βλέπει απλά ως μητέρα των παιδιών του, αλλά και ως γυναίκα του”.
Αναφορικά με τις δυσκολίες στην τηλεόραση και το αν εκείνη έχει ανάγκη να δουλεύει αποκαλύπτει: “Δεν έχω ούτε μπαμπά, ούτε σύζυγο εφοπλιστή για να πω ότι έχω λύσει το πρόβλημά μου”.
Τέλος, στην ερώτηση για το αν την ενοχλεί που ασχολούνται με την προσωπική της ζωή, είπε: “Αν κάποια πρέπει να ενοχλείται, αυτή είναι η Ελένη Μενεγάκη γιατί είναι ένα πρόσωπο που κυνηγούν οι παπαράτσι, που την στήνουν έξω από το σπίτι της”.

Read More

And More