Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Δεν γνώριζα, αποχωρώ από το συνέδριο”

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μια από τις διάσημες μανούλες που είχε δεχθεί να συμμετέχει στο συνέδριο γονιμότητας. Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε το προωθητικό βίντεο του συνεδρίου, τοποθετήθηκε και εκείνη λέγοντας πως μόλις χθες πληροφορήθηκε το περιεχόμενο του βίντεο που έχει προκαλέσει σάλο το τελευταίο 24ωρο.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ξεκαθάρισε πως αποχωρεί από το συνέδριο. Διάβασε όσα έγραψε:

“Δεν γνώριζα το περιεχόμενο του σποτ ούτε το είχα δει μέχρι χθες το βράδυ που ενημερώθηκα από τα social media.
Μου ζητήθηκε πριν από αρκετούς μήνες ως μητέρα τριών παιδιών να περάσω ένα μήνυμα κατά της υπογεννητικότητας που μαστίζει την Ελλάδα και αυτό έκανα με πολύ αγνές προθέσεις και χωρίς κάποιο αντάλλαγμα.


Κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα να ορίζει τη ζωή και το σώμα της και φυσικά η πληρότητα δεν έρχεται μόνο μέσα από τη μητρότητα.

Σε ό,τι αφορά το περιεχόμενο του διαφημιστικού σποτ με βρίσκει αντίθετη διότι το ταξίδι της μητρότητας δεν ορίζεται μόνο από ένα βιολογικό ρολόι που χτυπάει απειλητικά με όρους γονιμότητας αλλά και από άλλες περιστάσεις τις οποίες καθορίζει αποκλειστικά και μόνο κάθε γυναίκα με την ελευθερία της βούλησής της. Ας μην εμπορευματοποιούμε αυτό το ιερό ταξίδι. Αποσύρω την συμμετοχή μου. #συνεδριο”

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)

Read More

And More