Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Δεν ζηλεύεω, διεκδικώ ότι μου αξίζει”! Σε ποιόν έδωσε αυτή την πληρωμένη απάντηση;

Σου έχω μιλήσει λατρεμένη αρκετές φορές για την Σταματίνα Τσιμτσιλή! Σου έχω πει πως πιστεύω ακράδαντα πως η Σταματίνα είναι μία από τις καλύτερες παρουσιάστριες της νεότερης τηλεοπτικής γενιάς. Είναι μία παρουσιάστρια η οποία κουράστηκε, πάλεψε, δεν εγκατέλειψε τα όπλα, δεν της χαρίστηκε τίποτα και τελικά τα κατάφερε. Τα κατάφερε να αδράξει το τηλεοπτικό της όνειρο.

Μάλιστα, όσο περνούν τα χρόνια, γίνεται όλο και καλύτερη και κυρίως φέτος, έχει επιστρέψει και πιο… έτοιμη από ποτέ! Έτοιμη να αντιμετωπίσει τους πάντες και τα πάντα στον τηλεοπτικό της αέρα, χωρίς ποτέ να χάνει την ψυχραιμία της, αλλά και τους καλούς της τρόπους.

Και φυσικά έχει μάθει να αντιμετωπίζει τον τυφώνα Βερύκιο! Και μάλιστα δεν τον αντιμετωπίζει μόνο, αλλά όταν κρίνει πως χρειάζεται, του δίνει και τις πληρωμένες της απαντήσεις!

Σήμερα ,λοιπόν, ο Δήμος προσπάθησε να την… τσιγκλήσει για το ολοκαίνουργιο πλατό της Ελένης Μενεγάκη. Θυμάσαι λατρεμένη που πριν από μέρες είχε αποκαλύψει ο Δήμος στον αέρα του “Happy Day” ότι η Σταματίνα ζήτησε νέο πλατό από τον Alpha και το χατίρι δεν της έγινε;

Ε, έτσι σήμερα το… συνέχισε κομματάκι με διάθεση να πειράξει την Σταματίνα, λέγοντας: “Μην ζηλέψεις Σταματίνα. Το νέο πλατό της Ελένης είναι συγκλονιστικό. Είναι Νεουρκέζικο. Δεν υπάρχει αυτό το πλατό στην ελληνική τηλεόραση”.

Και φυσικά η Σταματίνα όλο αυτό δεν το άφησε να πέσει κάτω και έσπευσε να βάλει τον Δήμο στην θέση του, δίνοντας την παρακάτω πληρωμένη απάντηση:

“Έχω μάθει Δήμο μου να μην ζηλεύω σε αυτή τη ζωή. Όπως έχω μάθει και να διεκδικώ ότι μου αξίζει. Οπότε όχι μόνο δεν έχω θέμα με το νέο πλατό της Ελένης, αλλά θα το θαυμάσω κιόλας”!

Καλό έτσι;

Read More

And More