Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δες πώς στόλισε το σπίτι της για τις γιορτές!

Τα πρώτα Χριστούγεννα με τον μικρό της πρίγκιπα θα γιορτάσει φέτος όλη η οικογένεια της Σταματίνας Τσιμτσιλή και οι ετοιμασίες  για τις γιορτές έχουν ήδη ξεκινήσει. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο σύζυγός της Θέμης Σοφός, που απέκτησαν τον Απρίλη το τρίτο τους παιδί, τον γιο τους Ιωάννη είναι στα καλύτερά τους και δεν το κρύβουν.

Η οικοδέσποινα του Happy Day, μάλιστα, ξεκίνησε ήδη με τις κόρες της Νάγια και Μαιρούλα το στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου, ενώ την τιμητική του είχε στην παρέα τους και ο μόλις 7 μηνών αδελφός τους! Φορώντας τα αυτάκια του ξωτικού, η όμορφη Σταματίνα προσπάθησε για μια ακόμη φορά ο στολισμός του σπιτιού να είναι ένα παιχνίδι για τα παιδιά της και κατάφερε να τα κάνει να ενθουσιαστούν για μια ακόμη φορά.

Η ίδια, μάλιστα, ανέβασε και μια φωτογραφία μπροστά στο στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού της και έγραψε ότι «έρχεται αυτή η όμορφη εποχή του χρόνου»!

Ιδιαίτερα συγκινημένη, η Σταματίνα ανέβασε στο Instagram της και μια φωτογραφία από τις περσινές γιορτές που ήταν έγκυος στον γιο της, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Πέρισυ ήσουν στην κοιλίτσα και σήμερα σε έχουμε αγκαλίτσα… “.