Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έδωσε… “πληρωμένη” απάντηση στο Δήμο Βερύκιο!

Εκτός από ταλαντούχα και σούπερ ανερχόμενη τηλεοπτική δύναμη, τελικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι και… τολμηρή! Εκτός από το γεγονός ότι έχουμε να κάνουμε με μία τηλεοπτική περσόνα από την οποία περιμένουμε πολλά (γιατί εκτός του ότι… μπορεί το κορίτσι και το… ΄χει το τηλεοπτικό χάρισμα, έχει και την ευφυία να μην σταματά να εξελίσσεται), ανήκει και στη κατηγορία εκείνη των παρουσιαστριών που δεν φοβούνται να εκφράσουν την γνώμη τους on air, να είναι ειλικρινείς και να μην φοβούνται να βάλουν πρόσωπα και πράγματα στη θέση τους! Ακόμα κι αν πρόκειται να εκφράσουν την άποψή τους και για τα ισχυρά πρόσωπα του Alpha.

Τι εννοώ; Εννοώ ότι σήμερα το πρωί η οικοδέσποινα του “Happy Day” δεν δίστασε για ακόμα μία φορά να δώσει μία… “πληρωμένη” απάντηση στον Αντιπρόεδρο του Alpha, Δήμο Βερύκιο.

Ναι, παρά τον σαρωτικό χαρακτήρα του Δήμου, η Σταματίνα έχει καταφέρει και στέκεται αγέρωχη στο ύψος των τηλεοπτικών περιστάσεων και σε καμία περίπτωση δεν μοιάζει με… κλαράκι που κινδυνεύει να παρασυρθεί προς άγνωστη τηλεοπτική κατεύθυνση από τα… μποφόρ του Δήμου.

Η Σταματίνα μέσα από αυτή την καθημερινή τηλεοπτική της συνύπαρξη με τον γνωστό δημοσιογράφο έχει γίνει καλύτερη, έχει ωριμάσει, έχει προχωρήσει παρακάτω και αυτό φαίνεται εκ του αποτελέσματος…

Σήμερα ,λοιπόν, εννοείται πως ο Δήμος για ακόμα μία φορά έκανε ένα φοβερό τηλεοπτικό σόου – με την καλή έννοια πάντα -, και κάποια στιγμή που τα πράγματα έμοιαζαν ανεξέλεγκτα η Σταματίνα πήρε αμπάριζα και βγήκε, χωρίς να χάνει ποτέ το χαμόγελό της.

Με μία και μόνο φράση κατάφερε να επιβάλλει την τηλεοπτική τάξη και να κάνει τον Δήμο να παραδεχτεί την τηλεοπτική ικανότητα που έχει να ελίσσεται! Τι ακριβώς είπε;

“Από τότε που έγινα μάνα και ξεκίνησα να συνεργάζομαι με τον Βερύκιο, έμαθα να κάνω ασκήσεις ψυχραιμίας”!

Και κάπου εδώ θα μπορούσε κάποιος να της απαντήσει, πες τα χρυσόστομη!!!

Read More

And More