Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έγινε πάλι παιδί… για χάρη των παιδιών της! [pics]

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μπορεί να έχει μία πολύ απαιτητική καθημερινότητα, λόγω της εκπομπής «Happy Day» που παρουσιάζει, ωστόσο, πάνω από όλα, είναι μία full time μαμά! Οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις είναι αυξημένες, αλλά εκείνη πάντα βρίσκει χρόνο να περνάει με τα τρία της παιδιά. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media φωτογραφίες από οικογενειακές στιγμές τους.

Και αν τις καθημερινές τρέχει για την εκπομπή της, τα Σαββατοκύριακα είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένα στα παιδιά και στον άντρα της! Το Σάββατο που μας πέρασε, η Σταματίνα πήρε τα τρία αγγελούδια της και πήγαν για παιχνίδια, με σκοπό να περάσουν ποιοτικό χρόνο όλοι μαζί.

“Όταν οι μεγάλοι θέλουν να γίνουν και πάλι παιδιά!” έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, όπου ποζάρει δίπλα στα παιδιά της, τα οποία βέβαια έχουν αφοσιωθεί στο παιχνίδι τους. Την επόμενη μέρα, όμως, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέλαβε ρόλο… μαγείρισσας! Η όμορφη παρουσιάστρια έβαλε την ποδιά της και μαγείρεψε για την οικογένειά της λαχταριστό κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες.

Read More

And More