Σταματίνα Τσιμτσιλή: Είναι τελικά έγκυος; Τι αποκάλυψε η ίδια!

Όνειρό της ήταν να κάνει μια μεγάλη και όμορφη οικογένεια με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό. Ο λόγος για την Σταματίνα Τσιμτσιλή που έχει αποκτήσει ήδη δυο πανέμορφες κορούλες: την Νάγια και την Μαιρούλα και οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες την θέλουν να είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί.

Η ίδια μέχρι στιγμής είχε αποφύγει να σχολιάσει τα δημοσιεύματα, αλλά τώρα με αφορμή τη συνέντευξη της Ελεονώρας Μελέτη στην Ελένη Μενεγάκη, η όμορφη Σταματίνα αποκάλυψε τα εξής: “Όταν υπάρξει τρίτη εγκυμοσύνη και αν υπάρχει με το καλό και είναι η στιγμή από μένα θα το μάθεις. Και εσύ και οι τηλεθεατές μας. Κάθε γυναίκα έχει ένα διάστημα, που της λέει και ο γιατρός της ότι δεν πρέπει να συζητάει”, είπε η Σταματίνα.

Και συμπλήρωσε: “Εγώ επειδή είχα και δυο ατυχίες πριν κάνω τα πρώτα μου παιδάκια, πραγματικά αυτό το διάστημα πρέπει να το σέβεσαι, γιατί θα σας πω ότι την πρώτη μου ατυχία την έπαθα λίγο μετά την αυχενική διαφάνεια. Ο γιατρός λέει στη γυναίκα να μην το συζητά, όταν πάρουμε το πράσινο φως και υπάρχει κάτι καλό θα… Αυτό το διάστημα πρέπει να το σέβεσαι…”.

Read More

And More