Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έκανε ιππασία με τα παιδιά της στην Πάρο και ενθουσιάστηκε με τις επιδόσεις τους! [pics]

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ολοκλήρωσε τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις για φέτος και πλέον απολαμβάνει τις διακοπές της. Η οικοδέσποινα του Happy Day βρίσκεται στο αγαπημένο της νησί, την Πάρο, και περνάει ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά της. Ωστόσο, ως λάτρης των social media, η Σταματίνα δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από την ανέμελη καθημερινότητά της στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί.

Η παρουσιάστρια του Alpha πλέον έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο, τον οποίο αφιερώνει εξ’ ολοκλήρου στα παιδιά της, την 6χρονη Νάγια, την 5χρονη Μαίρη και τον βενιαμίν, Ιωάννη-Εφραίμ, τα οποία αποτελούν για εκείνη την απόλυτη προτεραιότητά της.Όλοι μαζί περνούν εποικοδομητικά τις μέρες τους, κάνοντας πάντα πράγματα που τους χαροποιούν και τους ενθουσιάζουν, όπως καθημερινό μπάνιο στη θάλασσα και απογευματινές βόλτες.

Πρόσφατα, η Σταματίνα και τα τρία αγγελούδια της πήγαν για ιππασία και το απόλαυσαν στο έπακρον. Μάλιστα, η όμορφη μανούλα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες που έβγαλε κατά τη διάρκεια της βόλτας που έκαναν με άλογα και την οποία καταχάρηκαν κυρίως τα κορίτσια της, που είναι μεγαλύτερα σε ηλικία.

Δες τα στιγμιότυπα:

Το σίγουρο είναι πώς μαζί με τα παιδιά της ενθουσιάστηκε και η ίδια η Σταματίνα.

Read More

And More