Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού – Τι νιώθει 24 ώρες μετά;

Στο κλαμπ των εμβολιασμένων ανήκει πλέον και η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Αν και διστακτική στην αρχή, η παρουσιάστρια του Alpha έκλεισε το ραντεβού της και πήγε εχθές Πέμπτη 11/6 στο ΙΚΑ Ζωγράφου για να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Μια ημέρα μετά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου εξέφρασε τις σκέψεις της για το εμβόλιο, ενώ τόνισε πως μια μέρα μετά νιώθει απόλυτα υγιής.

«Πριν από 24 ώρες έκανα το εμβόλιο. Δεν θα σας κρύψω ότι είχα αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις. Το συζήτησα πολλές φορές με ανθρώπους από το περιβάλλον μου που είχαν ήδη εμβολιαστεί, με επιστήμονες που φιλοξενούσαμε στην εκπομπή και ταυτόχρονα αναζητούσα πολλά άρθρα σε μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό θέλοντας να έχω πλήρη ενημέρωση.

Να σας πω ότι σαν άνθρωπος είμαι εναντίον της λογικής του να παίρνεις περιττά φάρμακα όπως μια αντιβίωση από το φαρμακείο χωρίς ουσιαστικό λόγο και φυσικά χωρίς συνταγή όπως συμβαίνει συχνά στην Ελλάδα. Αυτό είναι που με έκανε διστακτική. Σκεφτόμουν επίσης ότι προσέχω πολύ, δεν εκτίθεμαι σε πολύ κόσμο και λόγω της φύσης της δουλειάς μου ελέγχομαι τρεις φορές την εβδομάδα οπότε ο κίνδυνος να εκτεθώ στον ιό είναι πολύ περιορισμένος.

Τελικά έβαλα κάτω τα υπέρ και τα κατά και αποφάσισα να εμπιστευτώ τους επιστήμονες. Σχεδόν 24 ώρες μετά νιώθω υγιής και χαρούμενη που τελικά πήρα αυτή την απόφαση χωρίς ωστόσο να κατακρίνω κανέναν για την ανησυχία που μπορεί να νιώθει. Για να σας προλάβω να σας ενημερώσω ότι παραμένω αρνητική στο ενδεχόμενο εμβολιασμού των μικρών παιδιών μέχρι να περάσουν μερικά χρόνια και να σιγουρευτούμε με αποδείξεις ότι είναι απόλυτα ασφαλή. Ας χτίσουμε εμείς την ανοσία που απαιτείται. Καλό ΣΚ…»

Read More

And More