Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Επανεκτίμησα πράγματα τα οποία θεωρούσα αυτονόητα…”

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για μια ακόμα τηλεοπτική σεζόν μαζί με την ομάδα της θα καλημερίζει τους τηλεθεατές μέσα από την εκπομπή Happy Day. Λίγο πριν την πρεμιέρα της, η γνωστή παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στο “7 ΜΕΡΕΣ TV” και μίλησε για όλες τις αλλαγές που θα δούμε στην όγδοη σεζόν της εκπομπής της αλλά και για την επιρροή που έχει σε εκείνη η περίεργη κατάσταση που βιώνουμε αυτή την περίοδο.

Τι διαφορετικό θα δούμε στο «Happy Day» φέτος;

Η αλήθεια είναι ότι σε μία εκπομπή που έχει διαγράψει πορεία για αρκετά χρόνια και έχει την τύχη να την έχει αγκαλιάσει ο κόσμος θέλεις πάντα να κάνεις τονωτικές ενέσεις, χωρίς όμως να αλλοιώσεις τη βασική συνταγή. Οπότε, η βασική συνταγή παραμένει ίδια σε ό,τι αφορά την προσέγγιση στα θέματα. Αυτό που θέλει το «Happy Day» είναι να παρασύρει τον τηλεθεατή σε ένα όμορφο ξύπνημα, σε μία happy διάθεση για να ξεκινήσει την ημέρα του με τις καλύτερες προοπτικές. Αυτός παραμένει ο βασικός στόχος. Η βασική συνταγή είναι το γέλιο, η καλή διάθεση, η ενημέρωση, με λίγα λόγια ένα σωστό μείγμα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Οι όποιες τονωτικές ενέσεις θα είναι σε επίπεδο θεματολογίας.

Όσον αφορά τα πρόσωπα της ομάδας σας, θα έχουμε αλλαγές;

Η βασικότερη είναι η επιστροφή του Δημήτρη Παπανώτα, ο οποίος γυρίζει στο τηλεοπτικό του σπίτι. Με τον Δημήτρη έχουμε μία πολύ όμορφη σχέση και πολύ καλή χημεία και χαίρομαι πάρα πολύ που θα είμαστε ξανά παρέα. Κατά τα άλλα, στο πλευρό μου παραμένει η Τίνα Μεσσαροπούλου, με την οποία έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση και κατέχει πολύ καλά το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, και όχι μόνο. Φυσικά, παραμένει και ο Κώστας Φραγκολιάς, με τον οποίο είμαστε μαζί σχεδόν από τον πρώτο χρόνο του «Happy Day», όπως και ο Δήμος Βερύκιος με τη δική του στήλη. Ο Γιώργος Σατσίδης που από πέρσι μας λέει τα καλλιτεχνικά νέα από την Αμερική, συνεχίζει και φέτος, έχοντας παράλληλα και μία ουσιαστική εμπλοκή στο «Bachelor». Επίσης, ετοιμάζουμε και μία μεγάλη έκπληξη σε ό,τι αφορά τη συνεργασία μας με έναν πολύ γνωστό και αγαπημένο μάγειρα!

Όλα όσα έχουν προκύψει μας έχουν βάλει σε μία διαδικασία σκέψης και ενδοσκόπησης. Τι επιρροή είχε σε εσάς όλο αυτό;

Νομίζω ότι σε δύσκολες καταστάσεις συνειδητοποιείς τα αυτονόητα. Πόσο σημαντική είναι η υγεία στη ζωή μας. Πόσο πολύ αγαπάς την οικογένειά σου και δε θέλεις κανένας να πάθει κάτι κακό. Μπαίνεις στη διαδικασία να εκτιμήσεις πράγματα που προηγουμένως απλώς προσπερνούσες. Εγώ έτσι το βίωσα και αυτό έκανα. Επανεκτίμησα πράγματα τα οποία θεωρούσα αυτονόητα.

Read More

And More