Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έτσι περνάει τα απογεύματα με τα παιδιά της! Φωτογραφίες

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εκτός από μια άψογη επαγγελματίας στην δουλειά της, αποτελεί και μια πολύ τρυφερή μητέρα και σύζυγο. Η οικοδέσποινα του Happy Day καθημερινά έχει ένα αρκετά πρωινό ξύπνημα για τις ανάγκες της ψυχαγωγικής εκπομπής της, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι τα Σαββατοκύριακα αλλά και τα απογεύματα… είναι αφιερωμένα εξ ολοκλήρου στα τρία της παιδιά! Η παρουσιάστρια ζει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό και τις κόρες της Νάγια και Μαίρη αλλά και με τον βενιαμίν της οικογένειας, τον μικρό Γιαννάκη.

Με το που ολοκληρώνει τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σπεύδει πίσω στο σπίτι της, κλείνει κινητά και περιμένει πώς και πώς να έρθουν τα κορίτσια της από το σχολείο και να γεμίσουν τον χώρο με γέλια και χαρές. Μέχρι τότε, η ευτυχισμένη μανούλα έχει την ευκαιρία να περνάει περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τον γιο της, ο οποίος όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο αξιολάτρευτος γίνεται!

Το πρόγραμμα, εκτός από διάβασμα φυσικά – αφού τα κορίτσια της πηγαίνουν πλέον σχολείο – έχει πιάνο, παιχνίδια, μαγειρική αλλά και ενίοτε βόλτες έξω από το σπίτι! Η Σταματίνα έτσι αποφορτίζεται από την δουλειά και γεμίζει τις μπαταρίες της, αφού δεν υπάρχει καλύτερη ξεκούραση από τα παιχνίδια και τις αγκαλιές με τα αγγελούδια της!

Read More

And More