Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έβαλε “φωτιές” με το ροζ leopard μαγιό της!

Αναστάτωσε την Πάρο με το σέξι ροζ leopard μαγιό της η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια του Alpha βρέθηκε στην Πάρο με τον Θέμη Σοφό και τα κορίτσια της: Νάγια και Μαίρη και ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λίγες μέρες πριν μαζί με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό και τα κορίτσια της ταξίδεψαν στο αγαπημένο τους νησί, την Πάρο, για ένα Σαββατοκύριακο. Και ενώ εκείνη δεν αποχωρίζεται εύκολα την οικογένειά της βρήκε την ευκαιρία να τους το… σκάσει και να βρεθεί μόνη της στη θάλασσα, κάνοντας το πρώτο της μπάνιο.

Η παρουσιάστρια του «Happy day» έτσι κι αλλιώς είχε σύμμαχο τον καλό καιρό και τις υψηλές θερμοκρασίες στις αρχές του μήνα, γι’ αυτό και δεν δίστασε να καθίσει στην αμμουδιά απολαμβάνοντας τα χάδια του ήλιου! Φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό και με κορμί αψεγάδιαστο παρά τις δύο εγκυμοσύνες, όπως βλέπετε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU, η Σταματίνα ναι μεν χαιρόταν την ηρεμία και την ξενοιασιά της αλλά είχε και το μυαλό της στο σπίτι, γι’ αυτό και ήταν σε συνεχόμενη επικοινωνία με τον άντρα και τις κόρες της προκειμένου να ενημερώνεται για όλα όσα συνέβαιναν κατά την απουσία της…

“Δεν είμαι αρνητική σε ένα τρίτο παιδί” λέει συχνά-πυκνά η Σταματίνα καθώς πιστεύει ότι τα παιδιά είναι ευλογία Θεού και κάπως έτσι οι φήμες δεν σταματάνε να οργιάζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα θέλοντάς την να γίνεται για τρίτη φορά μαμά. Εκείνη, μάλιστα, λίγες μέρες πριν, ενίσχυσε ακόμα περισσότερο όλο αυτό όταν εξομολογήθηκε στην καλεσμένη της στο «Happy day» στον ALPHA –και πιο συγκεκριμένα, στην εγκυμονούσα ραδιοφωνική παραγωγό Ελένη Καρποντίνη– ότι το σκέφτεται σοβαρά για ένα τρίτο παιδί.

Διάβασε περισσότερα στο “You” που κυκλοφορεί!

Read More

And More