Σταματίνα Τσιμτσιλή: Για αγορές στο Μαρούσι με την μικρή κόρη της, Μαίρη! [pics]

Χαλαρές στιγμές με την μικρή κόρη της πέρασε πρόσφατα η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια του Alpha , σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τις υποχρεώσεις, βρέθηκε σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και για βόλτα και αγορές παρέα με την Μαιρούλα της -όπως την αποκαλεί.

Η οικοδέσποινα του Happy Day είναι μια full time μαμά και φροντίζει να αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο της στη Νάγια, τη Μαίρη και τον Ιωάννη-Εφραίμ, που αποτελούν για εκείνη την απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή τους. Επομένως, δεν είναι λίγες οι φορές που, όταν χρειάζεται να λείψει για λίγο από το σπίτι, παίρνει μαζί της παρέα τα παιδιά της και κυρίως της δύο κόρες της, που είναι μεγαλύτερες και καταλαβαίνουν περισσότερα από τον βενιαμίν της οικογένειας.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, πραγματοποίησε μια έξοδο μόνο με την μικρή Μαίρη, αλλά και την καλή της φίλη, Σάσα Βαρδινογιάννη, που είναι η νονά τους γιου της Γιάννη. Όλες μαζί απόλαυσαν τον περίπατό τους κοιτώντας τις βιτρίνες, έκαναν τα ψώνια τους, ενώ οι δυο κυρίες βρήκαν την ευκαιρία να πουν τα νέα τους. Όπως ήταν αναμενόμενο, η παρουσία στην Σταματίνα δεν πέρασε απαρατήρητη. Φορώντας ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι, συνδυασμένο με μωβ πουκάμισο και boots με κρόσσια, μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More