Σταματίνα Τσιμτσιλή για Νίκο Μουτσινά: «Στη θέση του δεν θα σταματούσα»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή  μετά το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα με αφορμή την ολοκλήρωση της τηλεοπτικής σεζόν.

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha σχολίασε την απόφαση του Νίκου Μουτσινά να κάνει ένα τηλεοπτικό διάλειμμα καθώς και την επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά.

Πιστεύετε ότι είναι λάθος η απόφαση του Νίκου Μουτσινά να απέχει τηλεοπτικά την επόμενη σεζόν;

Ο Νίκος είναι ένας παίκτης ψυχολογίας. Εγώ αυτό έχω καταλάβει όσο τον παρακολουθώ. Επίσης, πιστεύω ότι στη δική του καρδιά το θέατρο έχει μεγαλύτερη θέση από την τηλεόραση, οπότε νιώθω ότι φέτος είχε ανάγκη να σταματήσει και να ακούσει την καρδιά του που τον οδηγεί στο θέατρο. Εγώ, αν ήμουν στη θέση του, δεν θα σταματούσα, θα αναπροσάρμοζα το προϊόν μου και θα συνέχιζα. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός.

«Η Ρούλα Κορομηλά έκανε ένα δυναμικό comeback και της άξιζε γιατί δικαιούται να υπάρχει στα τηλεοπτικά δρώμενα και να κάνει προγράμματα. Χάρηκα πάρα πολύ που επέστρεψε», ανέφερε επίσης η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη νέα της συνέντευξη.

Read More

And More