Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη για τον σύντροφο του Άγγελου Μπράτη – «Σύντομα θα τον δούμε, είναι σκηνοθέτης»

Το απόγευμα τη Δευτέρας 21/6 η Εβδομάδα Μόδας, «Αthens Xclusive Designers Week» έριξε αυλαία με την επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια και του Περικλή Κονδυλάτου.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν πολλοί διάσημοι, μεταξύ αυτών και η Σταματίνα Τσιτσιλή, όπου συνάντησε τον Άγγελο Μπράτη, ο οποίο μεταξύ άλλων της μίλησε για την αποχώρησή του από το GNTM.

Το πρωί της Τρίτης 21/6 μάλιστα, η παρουσιάστρια του Happy Day αποκάλυψε πως γνώρισε και τον σύντροφο του σχεδιαστή, τον οποίο ο ίδιος σχεδιάζει να παρουσιάσει σύντομα δημόσια.

«Χθες είχα την ευκαιρία να μιλήσω πολύ ώρα με τον Άγγελο Μπράτη. Είναι πολύ cool. Μου είπε ότι δεν τον ενδιέφερε να συνεχίσει, γιατί πια κυκλοφορούσε στον δρόμο και είχε γίνει ο κριτής του GNTM. Η δουλειά του είναι σχεδιαστής» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στη συνέχεια: «Μου σύστησε και τον σύντροφό του, με τον οποίο είναι μαζί γύρω στον έναν χρόνο και σύντομα θα τον παρουσιάσει και επίσημα στο ευρύ κοινό. Πως, που και γιατί δεν το λέω. Είναι του χώρου μας. Επειδή θα τον παρουσιάσει σύντομα ο ίδιος και θα τον συστήσει… Σκηνοθέτης είναι!».

Read More

And More