Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η άψογη σιλουέτα με μαγιό και τα παιχνίδια με την κόρη στην παραλία! [pics]

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός αποφάσισαν να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα από την έντονη καθημερινότητά τους στην Αθήνα και να ταξιδέψουν προς κάποιον καλοκαιρινό προορισμό. Πρόσφατα λοιπόν, η παρουσιάστρια του “Happy Day” και ο γνωστός δικηγόρος βρέθηκαν μαζί με τα παιδιά τους στην Μύκονο, προκειμένου να περάσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς αλλά να δώσουν και το παρών στον γάμου ενός ξαδέλφου της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα του Ιούνη, όμως τόσο η Σταματίνα Τσιμτσιλή όσο και ο Θέμης Σοφός έχουν ένα απαιτητικό πρόγραμμα γεμάτο υποχρεώσεις και έτσι παραμένουν στην Αθήνα. Η παρουσιάστρια θα βρίσκεται μέχρι το τέλος του μήνα στο καθιερωμένο πρωινό ραντεβού της με τους τηλεθεατές, αφού μετά θα ξεκινήσει και εκείνη τις καλοκαιρινές διακοπές της. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει, καθώς η Σταματίνα Τσιμτσιλή περιμένει πως και πως την στιγμή που θα βρεθεί στο νησί και θα περάσει πολύτιμες στιγμές μαζί με τα αγγελούδια της.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την γνωστή παρουσιάστρια σε γνωστή παραλία της Μυκόνου μαζί με τις κόρες της, Νάγια και Μαίρη. Τι και αν η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει αποκτήσει τρία παιδιά, παραμένει super fit! Φορώντας ένα μπικίνι, μαύρα γυαλιά ηλίου και έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα αλογοουρά δεν σταμάτησε να απολαμβάνει τα παιχνίδια με τις πριγκίπισσές της στην άμμο.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More