Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η δυνατή φιλία της με την Κατερίνα Καινούργιου και την Ιωάννα Μπούκη!

“Girls night out”, έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον λογαριασμό της στο instagram ανεβάζοντας μία φωτογραφία από τη βραδινή της έξοδο με τις φίλες της. (δες εδώ) Η οικοδέσποινα του Happy Day, παρά το πρωινό ξύπνημα της επόμενης μέρας για την εκπομπή, διασκέδασε με την Κατερίνα Καινούργιου, την Ιωάννα Μπούκη και δύο ακόμα φίλες τους σε γνωστό στέκι στο κέντρο της Αθήνας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει την παρουσιάστρια με την Κατερίνα και την Ιωάννα αφού τις συνδέει μια δυνατή φιλία.

Το κοινό σημείο και για τις τρεις είναι ο Alpha. Οι δύο παρουσιάστριες του σταθμού γνωρίζονται και κάνουν αρκετή παρέα μέσα από το επαγγελματικό τους περιβάλλον, ενώ μέσα σε αυτό υπάρχει και η αισθητικός λόγω του συζύγου της και άνκορμαν του σταθμού.

Ο Αντώνης Στρόιτερ κάνει πολύ παρέα και με τον σύζυγό της Σταματίνας, Θέμη Σοφό. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν κάνει όλοι μαζί κάποια απόδραση ή εξόρμηση. Τις περισσότερες φορές είναι μαζί και οι κόρες τους. Η Νάγια και Μαίρη Σοφού και η Νάντια Σρόιτερ!

Επίσης, ο δημοσιογράφος είχε βρεθεί πρόσφατα στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Σταματίνας και είχε μιλήσει με πολύ κολακευτικά λόγια για εκείνη.

Ωστόσο, το βράδυ της Πέμπτης η βραδιά ήταν μόνο για γυναίκες! Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και κατέγραψε στιγμιότυπα από την έξοδό τους!

Read More

And More