Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η φωτογραφία από τις πρώτες στιγμές με την κόρη της, Νάγια και το δημόσιο «Σ’ αγαπώ» για τα 13α γενέθλιά της

Η μεγάλη κόρη της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού, σήμερα Πρωτομαγιά είχε τα γενέθλιά της.

Η παρουσιάστρια του Alpha δημοσίευσε στα social media φωτογραφία από τις πρώτες στιγμές με την κόρη της Νάγια στην αγκαλιά της, πριν από 13 χρόνια. 

«Καλό μήνα! Για εμάς αυτή η ημέρα είναι γεμάτη όμορφα συναισθήματα και αναμνήσεις γιατί συμβολίζει την ημέρα που άνθισε η οικογένεια μας! Χρόνια Πολλά Νάγια μας. Σ´αγαπάμε! happy13thbirthday», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)

Μέσα από την εκπομπή της, Happy Day στον Alpha, η παρουσιάστρια ευχήθηκε στην κόρη της: «Θέλω να πω ότι για μένα, αυτή η μέρα είναι πολύ σημαντική, γιατί σαν σήμερα πριν από 13 χρόνια, το 2013, έγινα για πρώτη φορά μανούλα, γεννήθηκε η Νάγια, η κορούλα μας.

Να είμαστε καλά, να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας. Είναι γεγονός ότι αυτό το πρώτο μας παιδάκι ήταν δυναμικό, όπως ορίζει η μέρα της Πρωτομαγιάς και φάνηκε και από τον τρόπο που υπάρχει στη ζωή μας» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164