Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η κόρη της την βοηθάει στις δουλειές και γράφει τη λίστα του supermarket [pic]

Τι και αν τα πρωινά την βρίσκουν στο κανάλι λόγω της επιτυχημένης καθημερινής εκπομπής της, τα απογεύματα είναι αφιερωμένα στα παιδιά της. Ο λόγος για την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία μπορεί να περνά αρκετές ώρες εκτός σπιτιού λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών της, όμως πάντα φροντίζει να βρίσκει χρόνο για τα παιδιά της, την Νάγια, την Μαίρη και τον Ιωάννη – Εφραίμ.

Η οικοδέσποινα της εκπομπής “Happy Day” και ο γνωστός δικηγόρος Θέμης Σοφός έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια και χαίρονται κάθε στιγμή μέσα σε αυτή. Οι δυο τους είναι περήφανοι γονείς! Και μπορεί ο Γιαννάκης να είναι ακόμα πολύ μικρός και να χρειάζεται συνέχεια την φροντίδα της μητέρας του, τα δύο κορίτσια έχουν μεγαλώσει πολύ και βοηθάνε την παρουσιάστρια ακόμα και με τις δουλειές του σπιτιού.

Το απόγευμα της Δευτέρας για παράδειγμα, η μικρότερη κόρη της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού έγραψε την λίστα για το supermarket, γεγονός που μοιράστηκε ενθουσιασμένη η παρουσιάστρια με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram.

Δες τη φωτογραφία:

Η μικρή Μαίρη ξετρέλανε την Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Read More

And More