Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η μεσημεριανή παρέα της στο γραφείο θα σε εκπλήξει! [video]

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μπορεί να είναι μητέρα 3 παιδιών και να λατρεύει να περνά μαζί τους τον ελεύθερο χρόνο της, όμως έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην δουλειά της. Το “Happy Day” αποτελεί αναμφισβήτητα την αγαπημένη της δουλειά και παρά τις αμέτρητες υποχρεώσεις και το πρωινό ξύπνημα, αυτή η εκπομπή την έχει εξελίξει και την καθιστά μία από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της τηλεόρασης.

Τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός, έχουν μια έντονη καθημερινότητα και αυτός είναι και ο λόγος που όταν βρίσκουν ελεύθερο χρόνο φροντίζουν να ταξιδεύουν σε κοντινούς ή μακρινούς προορισμούς. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που η Σταματίνα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα στο Instagram. Η παρουσιάστρια εξάλλου είναι λάτρης των social media.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η οικοδέσποινα του “Happy Day” μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο από το γραφείο της, στο οποίο μας δείχνει την μεσημεριανή της παρέα. Όπως θα δεις, πρόκειται για ένα αξιολάτρευτο σκυλάκι.

Read More

And More